2,5kg Czekolada BIAŁA Organiczna BIO PERU 38% 779 Lubeca

LUBECA81

Producent: Lubeca

Nowy produkt

Tego produktu nie ma już w magazynie

167,00 zł brutto.

167,00 zł za op.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 16 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 16 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,60 zł.


2,5kg Czekolada BIAŁA Organiczna BIO PERU 38% 779 Lubeca:

Niemiecka czekolada bardzo wysokiej jakości o intensywnym mleczno - kremowym smaku z delikatną nutą wanilii.

Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie.

Czekolada organiczna, kuwertura pochodząca z upraw pod ścisłym nadzorem z plantacji BIO w Peru.

Wyróżnia się znakomicie zbilansowanym smakiem, ma doskonałą płynność dzięki wysokiej zawartości masła kakaowego. 

Doskonała do wylepiania form i pralin formowanych. Polecana szczególnie dla osób ceniących zdrową żywność.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. 

Czekolada Lubeca posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), 

co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu. 

Smak: intensywny mleczno-kremowy.

Kod produktu: 779 104

Składniki: cukier trzcinowy, masło kakaowe, pełne mleko w proszku.

Zawartość kakao minimum 38% z certyfikowanych upraw ekologicznych. DE OKO-001 

Skład: 

- kakao: 38,0%

- mleko: 19,0%

- tłuszcz: 43,5%

Płynność: 4/5

Opakowanie: 2,5 kg

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

Wyprodukowano w Niemczech.

POBIERZ NASZE E-booki:

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada BIAŁA Organiczna BIO PERU 38% 779 Lubeca

2,5kg Czekolada BIAŁA Organiczna BIO PERU 38% 779 Lubeca

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry