10kg Czekolada Biała 25,9% CW2 Callebaut

BARRYCALLEBAUT73

Nowy produkt

Belgijska czekolada biała CW2 do pralin, musów, fondue 

Tego produktu nie ma już w magazynie

399,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 39 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 39 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 3,90 zł.


Udostępnij: 

Belgijska czekolada biała Callebaut CW2-NV w opakowaniu 10 kg 

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o zrównoważonym smaku mleczno - kremowym. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się. Czekolada w 100% oryginalna.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Z opakowania 2,5 kg po połączeniu z mlekiem i śmietanką uzyskasz około: 5L pysznej czekolady na gorąco w zależności od przepisu (GRATIS przy zakupie).

Czekolada nadaje się również do fontann czekoladowych. W niektórych urządzeniach może wymagać upłynniania olejem roślinnym (polecamy zwykły słonecznikowy) lub masłem kakaowym w proporcji 5-8%, aby delikatnie zwiększa jej płynność pozwalając na domykanie się tzw. "płaszcza" w fontannie. Nie jest konieczne upłynnianie czekolady w kociołkach fondue.

Płynność: 2 kropelki / na 5

Smak: 
Zrównoważony smak mleka i śmietanki z subtelnymi nutami wanilii
Skład: cukier; tłuszcz kakaowy; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalna wanilia.
Min. kakao 25,9 % ( Masło kakaowe 27,4% )
Waga opakowania: 2,5 kg
Data przydatności do spożycia 18 miesięcy od daty produkcji.
- Produkt Koszerny

Z produktem otrzymujesz następujące GRATISY:

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

10kg Czekolada Biała 25,9%  CW2  Callebaut

10kg Czekolada Biała 25,9% CW2 Callebaut

Belgijska czekolada biała CW2 do pralin, musów, fondue 

Czekolada biała 33% do pralin, musów, ganahe, fondue 
109,00 zł

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry