Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

  • Deser wegański na talerzu

  • Obniżka
  • Nowy
1,5 kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Black Zabuye 83% CHD-N199BLZAE6-Z71 Carma
  • 1,5 kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Black Zabuye 83% CHD-N199BLZAE6-Z71 Carma
  • 1,5 kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Black Zabuye 83% CHD-N199BLZAE6-Z71 Carma
  • 1,5 kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Black Zabuye 83% CHD-N199BLZAE6-Z71 Carma

1,5 kg Czekolada 83% CIEMNA Black Zabuye CHD-N199BLZAE6-Z71 Carma

P%CARMA03(1)

PRODUKT Z TERMINEM 4/11/2023 DO SPOŻYCIA

145,20 zł
116,16 zł Zniżka 20%
Brutto

145,20 zł

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Opis

1,5 kg Czekolada BIAŁA WHITE NUIT BLANCHE 37% CHW-N153NUBLE6-Z71 Carma:

Opis: ciemna/deserowa szwajcarska czekolada o statusie kuwertury;

charakteryzuje się intensywnym, ciemnym kolorem oraz mocno kakaowym smakiem

z nutami prażonego ziarna kakaowego i łagodnym zakończeniem;

czekolada o obniżonej zawartości cukru.

Zawartość kakao minimum: 83%.

Składniki: miazga kakaowa, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, tłuszcz kakaowy,

emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny waniliowy.

Skład:

- kakao: 83,0%

- mleko: 0,0%

- tłuszcz: 44,4%

Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,

pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,

temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.

Kod: CHD-N199BLZAE6-Z71

Płynność: 2/3

Opakowanie: 1,5 kg

Zastosowanie: oblewanie, zanurzanie, powłoki, nadzienia, musy

POBIERZ NASZE E-booki:

 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2.  "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
P%CARMA03(1)
2 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii: