
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Single Origin ECUADOR 70,4% CHD-R731EQU-E4-U70 Callebaut:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury; Wytwarzana jest z ziarna kakaowego pochodzącego z Ekwadoru.
Uprawiane w Ekwadorze ziarno kakaowe ma bardzo intensywny, mocno kakaowy smak z wyraźnym posmakiem prażonego ziarna kakaowego.
Smak czekolady uzupełniają nuty owocowe oraz kwaśne.
Zawartość kakao minimum 70,4%
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna z Ekwadoru, odmiana Arriba Nacional
Składniki: miazga kakaowa (Ekwador), cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy
(może zawierać mleko).
Skład:
- kakao: 70,4%
- mleko: 0,0%
- tłuszcz: 41,4%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 1 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 2,5 kg)
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHD-R731EQU-E4-U70
Wskazówki dotyczące parowania: papryka, piernik, czarna jagoda, marakuja, pomarańcza, mandarynka, rum, whisky, piwo jasne, kawa
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 557/2328 kcal/kJ
tłuszcz: 41,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,0 g
węglowodany: 31,0 g
- w tym cukry: 27,0 g
białko: 8,2 g
sól: 0,02 g
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: TALA73
Marka: TALA
Indeks: CCW95
Marka: CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
Indeks: FOODCOLOURS80
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MODECOR12/1
Marka: MODECOR
Arkusz folii transferowej do wydruków spożywczych przeznaczonych do umieszczania na powierzchni czekolady. Pozwala na tworzenie spersonalizowanej dekoracji na powierzchni wyrobów czekoladowych.
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CHOCOVIC02
Marka: CHOCOVIC
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: LUBECA54
Marka: Lubeca
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT01(2)
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Dark Chocolate to uniwersalna ciemna czekolada o wyjątkowym smaku z lekką nutą goryczy i owoców. Wszechstronna i uniwersalna w zastosowaniu, doskonale sprawdzi się do różnego rodzaju słodkich kreacji.
Indeks: CACAOBARRY03
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA18
Marka: VALRHONA