Indeks: THERMOHAUSER318
Marka: THERMOHAUSER
Tylka do płatków śr.7mm 20575 Thermohauser - 59
#59 Tylka Pasujący adapter 19418
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA CHD-Q11PL-575 SICAO 55% Barry Callebaut:
Opis: czekolada deserowa produkowana w dużych dyskach, które łatwo się rozpuszczają.
Czekolada ma kremową konsystencję, intensywną słodycz i wyczuwalne nuty wanilii.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina,, emulgator: (E476).
Skład: zawartość kakao 55%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10kg)
Zastosowanie: fontanny czekoladowe, gorąca czekolada (do picia), polewy, nadzienia, fondue.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: CHD-Q11PL-575
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią
Indeks: THERMOHAUSER318
Marka: THERMOHAUSER
#59 Tylka Pasujący adapter 19418
Indeks: BARIMA395
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: DAWN199
Marka: Dawn
Mleczna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: FOODCOLOURS08
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: LUBECA54
Marka: LUBECA
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT17
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CHOCOVIC02
Marka: CHOCOVIC
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: LUBECA60
Marka: LUBECA
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: LUBECA15
Marka: LUBECA
Indeks: CACAOBARRY05
Marka: CACAO BARRY
Ekologiczna kuwertura deserowa
Indeks: VALRHONA08
Marka: VALRHONA
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Indeks: CACAOBARRY03
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY36
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: CALLEBAUT03
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
Indeks: VALRHONA22
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT01(2)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: BARIMA147
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.