10kg Czekolada mleczna 33,6% 823NV Callebaut kuwertura

BARRYCALLEBAUT05

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Tego produktu nie ma już w magazynie

495,00 zł brutto.

495,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 49 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 49 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 4,90 zł.


Udostępnij: 

Belgijska mleczna czekolada Callebaut 823NV w opakowaniu 10 kg

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o zrównoważonym smaku mleka, kakao i karmelu. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się. Czekolada w 100% oryginalna.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Z opakowania 2,5 kg po połączeniu z mlekiem uzyskasz około: 4L do 5L pysznej czekolady na gorąco w zależności od przepisu (GRATIS przy zakupie).

Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

Płynność: 3 krople / na 5

Smak:
 bardzo intensywna głębia pozostawiająca długotrwały posmak z wyraźnym akcentem wanilii i mleka. 
% Min. kakao 33,6 % ( masło kakaowe 30,2%, fat free cacao 4,9% )
% Min. Mleko 20,8 % ( 15,8% fat free milk )
% Min. Tłuszcz 36,2 % ( milk fat 6%, masło kakaowe 30,2%,)

Waga opakowania: 2,5 kg
Data przydatności do spożycia 18 miesięcy od daty produkcji.
- Produkt Koszerny

Pochodzenie ziarna: Afryka Zachodnia, odmiana głównie Forastero

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

10kg Czekolada mleczna 33,6% 823NV Callebaut kuwertura

10kg Czekolada mleczna 33,6% 823NV Callebaut kuwertura

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry