10kg Czekolada mleczna 33,6% 823NV Callebaut kuwertura

BARRYCALLEBAUT05

Nowy produkt

Na zamówienie

495,00 zł brutto.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 49 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 49 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 4,90 zł.


Udostępnij: 

Belgijska mleczna czekolada Callebaut 823NV w opakowaniu 10 kg

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o zrównoważonym smaku mleka, kakao i karmelu. Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie....i zajadanie się. Czekolada w 100% oryginalna.

Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. Po połączeniu z mlekiem powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Z opakowania 2,5 kg po połączeniu z mlekiem uzyskasz około: 4L do 5L pysznej czekolady na gorąco w zależności od przepisu (GRATIS przy zakupie).

Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

Płynność: 3 krople / na 5

Smak:
 bardzo intensywna głębia pozostawiająca długotrwały posmak z wyraźnym akcentem wanilii i mleka. 
% Min. kakao 33,6 % ( masło kakaowe 30,2%, fat free cacao 4,9% )
% Min. Mleko 20,8 % ( 15,8% fat free milk )
% Min. Tłuszcz 36,2 % ( milk fat 6%, masło kakaowe 30,2%,)

Waga opakowania: 2,5 kg
Data przydatności do spożycia 18 miesięcy od daty produkcji.
- Produkt Koszerny

Pochodzenie ziarna: Afryka Zachodnia, odmiana głównie Forastero

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

10kg Czekolada mleczna 33,6%  823NV Callebaut kuwertura

10kg Czekolada mleczna 33,6% 823NV Callebaut kuwertura

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry