Indeks: FOODCOLOURS72
Marka: FOOD COLOURS
20g Barwnik POMARAŃCZOWY do czekolady w PROSZKU WS-P-205 Food Colours
żółcień pomarańczowa (E110)
5kg Czekolada MLECZNA Purete ALUNGA 41% CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry:
Opis: lekko słodka mleczna czekolada, w której dominuje smak kakao oraz mleka;
czekolada charakteryzuje się naturalnym smakiem dzięki nowej metodzie fermentacji Q.
Zawartość kakao minimum 41,3%.
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna kakaowe z Wybrzeża Kości Słoniowej, głównie odmiana Forastero
Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku,
emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 41%
- mleko: 24%
- tłuszcz: 35%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 5 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHM-Q41ALUN-E4-U72
Wskazówki dotyczące parowania: mango, marakuja, malina, whisky, karmel, orzechy laskowe, kawa
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 554/2319 kcal/kJ
tłuszcz: 37,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g
węglowodany: 43,0 g
- w tym cukry: 41,0 g
białko: 10,0 g
sól: 0,24 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: FOODCOLOURS72
Marka: FOOD COLOURS
żółcień pomarańczowa (E110)
Indeks: IBC08
Barwnik na bazie masła kakaowego.
Indeks: FOODCOLOURS87
Marka: FOOD COLOURS
czerwień allura (E129)
Indeks: FOODCOLOURS164/1
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA21
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT85
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania - pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury - minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Indeks: BARRYCALLEBAUT69
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: LUBECA80(1)
Marka: LUBECA
Czekolada BIO bez lecytyny sojowej. Z ziaren pochodzących z Peru.