Indeks: TESCOMA128
Marka: TESCOMA
9 szt. Bożonarodzeniowe foremki do wykrawania ciaste 630901 Tescoma
9 wzorów foremek do pierniczków świątecznych na Boże Narodzenie.
2,5kg Czekolada MLECZNA Origine PAPOUASIE 35% CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry:
Opis: czekolada mleczna o statusie kuwertury, produkowana z ziaren kakaowych z Papui Nowej Gwinei, głównie odmiana Forastero.
Bardzo kremowa czekolada o intensywnym mlecznym smaku, ujawnia nuty orzecha laskowego, owoców oraz karmelu.
Zawartość kakao minimum 35%.
Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna z Papui Nowej Gwinei, głównie odmiana Forastero
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 36%
- mleko: 23%
- tłuszcz: 37%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 2,5 kg
Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,
produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: CHM-Q35PAP-E4-U70
Wskazówki dotyczące parowania: piernik, lukrecja, malina, kandyzowany imbir, karmel, orzechy włoskie, zielona herbata, herbata czarna
Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 572/2394 kcal/kJ
tłuszcz: 38,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,0 g
węglowodany: 47,0 g
- w tym cukry: 46,0 g
białko: 7,9 g
sól: 0,23 g
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: TESCOMA128
Marka: TESCOMA
9 wzorów foremek do pierniczków świątecznych na Boże Narodzenie.
Indeks: THERMOHAUSER318
Marka: THERMOHAUSER
#59 Tylka Pasujący adapter 19418
Indeks: PAVONI218
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY10(1)
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: LUBECA80(1)
Marka: LUBECA
Czekolada BIO bez lecytyny sojowej. Z ziaren pochodzących z Peru.
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania - pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury - minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: CALLEBAUT89
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT27
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT25
Marka: CALLEBAUT
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu.
Indeks: SICAO06
Marka: CALLEBAUT
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
Caramelia - kremowa, zmysłowa, aromatyczna mleczna czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. PRODUKT SPROWADZANY POD ZAMÓWIENIE - CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH!