- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
2,5kg Czekolada MLECZNA Ivory Coast 35% 771 Lubeca:
Opis:czekolada mleczna niemieckiego producenta wyprodukowana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej.
Czekolada o statusie kuwertury (zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk,
łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu).
Produkowana w postaci kaletek, pastylek ułatwiających pracę z czekoladą.
Czekolada ma wyczuwalne nuty wanilii, mleka i karmelu.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i innych orzechów.
Skład: 35% kakao, 36% masło kakaowe
Płynność: 2/5
Opakowanie: 2,5 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (15-18°C/06% RH); w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: 771
Temperatura rozpuszczania: 45°C
Temperatura krystalizacji: 27°C
Temperatura do pracy: 28,5 - 32°C
POBIERZ NASZE E-booki
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.
Indeks: LUBECA60
Marka: LUBECA
2,5kg Czekolada 55% Wybrzeże Kości Słoniowej CIEMNA IVORY COAST 721 Lubeca
Indeks: SILIKOMART217
Marka: SILIKOMART
CYLINDRE 75 36.247.87.0065 SILIKOMART forma silikonowa do nowoczesnych eklerów z wykrojnikiem
Zestaw składający się z formy silikonowej oraz wykrojnika do tworzenia nowoczesnych deserów inspirowanych klasycznym eklerem. Nieskomplikowany kształt pozwala na eksperymentalne łączenie smaków i tekstur oraz tworzenie efektownych dekoracji.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
1 kg MLECZNA CZEKOLADA 34.1% Z MALTITOLEM RECIPE N°MALCHOC-M-U68 CALLEBAUT mleczna czekolada bez dodatku cukru
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CALLEBAUT85
Marka: CALLEBAUT
1 kg CZEKOLADA MLECZNA 39.0% ARRIBA SINGLE ORIGIN CHM-Q415AR-E4-U70 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: VALRHONA28
Marka: VALRHONA
1kg Czekolada 36% MLECZNA KARMELOWA w kaletkach CARAMELIA V12390 Valrhona
Indeks: BARRYCALLEBAUT69
Marka: CALLEBAUT
1 kg CZEKOLADA MLECZNA 32.6% JAVA SINGLE ORIGIN JAVA-E4-U70 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
2.5kg MLECZNA CZEKOLADA 40% ORIGINE GHANA CHM-P40GHA-E4-U70 CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: STYROPAK01
Marka: STYROPAK
STYROBOX 400 x 400 x h 215 mm STYROPAK styropianowy pojemnik termoizolacyjny
Styropianowy pojemnik termoizolacyjny do transportu i przechowywania - pozwala na zabezpieczenie produktów przed działaniem wysokiej temperatury - minimalizuje wahania temperatury. Zabezpiecz swoją przesyłkę przed upałami!
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: MASTERMARTINI29
Marka: Master Martini
20kg Czekolada 32% MLECZNA Arriba AQ37DA Master Martini
KUWERTURA MLECZNA MASTER MARTINI 20kg
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
5kg Czekolada 41% MLECZNA Purete ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry
Indeks: CALLEBAUT27
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CZEKOLADA MLECZNA 39.0% ARRIBA SINGLE ORIGIN CHM-Q415AR-E4-U70 CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: VALRHONA09
Marka: VALRHONA
op. 3 kg CARAMELIA 36% 7089 VALRHONA mleczna czekolada z prawdziwym karmelem maślanym
Caramelia - kremowa, zmysłowa, aromatyczna mleczna czekolada o zniewalającym smaku z wyraźnymi nutami karmelu maślanego. PRODUKT SPROWADZANY POD ZAMÓWIENIE - CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO OD 3 DO 5 DNI ROBOCZYCH!
Indeks: BARRYCALLEBAUT154
Marka: CACAO BARRY
5kg Czekolada 31% MLECZNA Z KARMELEM Lactee Caramel CHF-N31CARA-E4-U72 Cacao Barry
Indeks: CALLEBAUT89
Marka: CALLEBAUT
1 kg MILK FOUNTAIN CHOCOLATE 37.8% CHM-N823FOUNE4-U71 CALLEBAUT wysoko płynna mleczna czekolada do fontanny
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: BARRYCALLEBAUT154(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 31% MLECZNA Z KARMELEM Lactee Caramel CHF-N31CARA-E4-U72 Cacao Barry
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg NXT™DFM-42 DAIRY FREE M_LK CHOCOLATE 42.3% CHM-Q42-DFR-E0-U70 CALLEBAUT wegańska mleczna czekolada
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: VALRHONA21
Marka: VALRHONA
1kg Czekolada 40% MLECZNA w kaletkach LAIT JIVARA V12388 Valrhona