- Wyprzedaż!

Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,3kg PC606 GIUBILEO ZUCCHERO D'UVA Cukier winogronowy Comprital:
Produkt bezglutenowy
Produkt wegański
Półprodukt w płynie do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Zucchero d'Uva - płynny cukier winogronowy, produkt naturalny, pochodzi z moszczu winogronowego uzyskanego w procesie oczyszczania.
Składa się z fruktozy, glukozy (cukrów prostych) oraz polialkoholi (słodki smak i orzeźwienie).
Nadaje lodom gładkość, lekkość i kremową konsystencję. cukier winogronowy to koncentrat (65Bx), jego wartość energetyczna to około 260 kcal w 100g.
Ma lekko owocowy smak i aromat, który jednak nie wpływa na smak gotowych lodów.
Używany do produkcji lodów naturalnych z tak zwana czystą etykietą.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: cukier winogronowy.
Kod produktu: PC606
Opakowanie: 1,3kg
Karton zbiorczy: 13kg (10x1,3kg)
Dozowanie: według uznania
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1080/260 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0g
- węglowodany: 65,0g
- w tym cukry: 65,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,0g
Wyprodukowano we Włoszech.
Giubileo Experience - lody naturalne, to program, dzięki któremu lodziarnie mogą produkować lody najwyższej jakości.
Z produktów całkowicie wyeliminowano emulgatory, utwardzone i rafinowane tłuszcze roślinne.
Receptury przewiduja zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany i mleka.
Produkcja lodów naturalnych.
Indeks: COMPRITAL120
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów alkoholowych
Indeks: PAPILART56
Marka: PapilArt
Indeks: UNI-PACK24
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: COMPRITAL04
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów owocowych
Indeks: SOSA294
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI200
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek stabilizujący mieszankę lodową - mączka chleba świętojańskiego - wykazuje działanie zagęszczające. Pozwala uzyskać lody o miękkiej i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI102
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów mlecznych - zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: PERNIGOTTI280
Marka: PERNIGOTTI
Integrator do lodów i wyrobów cukierniczych w postaci pasty. Wpływa na poprawę konsystencji lodów oraz spowalnia rekrystalizacją cukrów - dzięki czemu lody dłużej zachowują prawidłową konsystencję.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL37
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL150
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI190
Marka: PERNIGOTTI
Kawa rozpuszczalna (100% Arabica) w postaci łatwo rozpuszczalnego granulatu. Przeznaczona do stosowania podczas produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL04
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów owocowych
Indeks: COMPRITAL05
Marka: COMPRITAL
Koncentrat smaku śmietankowego
Indeks: PERNIGOTTI39
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego serka mascarpone - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym dla serka smaku. Lody doskonale łączą się z czerwonymi i kwaśnymi owocami.
Indeks: SOSA480
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: BABBI81
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL384
Marka: COMPRITAL
Zamiennik mleka
Indeks: COMPRITAL248
Marka: COMPRITAL