1kg AGAR Agar substancja żelujaca E406 LOUIS FRANCOIS

LOUISFRANCOIS03

Nowy produkt

AGAR substancja żelujaca roslinna E406

429,00 zł brutto.

Udostępnij: 

Agar-agar

Naturalny środek do żelowania warzyw i owoców, ekstrakt z czerwonych alg.

Stosowany zamiast żelatyny do wyrobów cukierniczych, ciast, deserów, kiełbasek. Roztwór agarowy należy zagotować ok. 3 min. Żel otrzymuje się po ochłodzeniu.

ZALECANE DAWKI:

     • Produkty mleczne, sosy do zup, buliony, ciastka, ciastka, desery od 5 do 10 g / kg.

     • Specjalności mleczne i słodycze 10 do 20 g / kg

     • Produkty dietetyczne: 20 do 40 g / kg

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg AGAR Agar substancja żelujaca  E406 LOUIS FRANCOIS

1kg AGAR Agar substancja żelujaca E406 LOUIS FRANCOIS

AGAR substancja żelujaca roslinna E406

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry