Urządzenie idealne na imprezy od 4 do 25 osób do sporadycznego użytku. Stanowi doskonały dodatek do większych fontann czekoladowych do stosowania z kolorowymi- smakowymi czekoladami.
Charakterystyka:
wykonana w całości ze stali nierdzewnej chromowanej
świder wykonany z bardzo trwałego poliwęglanu wyciszający pracę urządzenia
funkcja podgrzewania
regulujące nóżki samopoziomujące
odpowiednia dla 700-1200 g czekolady
osobny włącznik silnika oraz elementu grzewczego
łatwa do czyszczenia
gwarancja 12 miesięcy
Dane Techniczne:
Wysokość: 46,5 cm
Szerokość: 21 cm
Pojemność max: 1,2 kg
Pojemność min: 0,7 kg
Waga urządzenia: 2,4 kg
Moc grzałki: 150 W
Moc silnika: 25 W
Napięcie: 220V-240V
PLIKI POBIERZ SAMODZIELNIE KLIKAJĄC W TYTUŁY
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Mini zestaw stworzony do szybkiego i prostego przygotowania ulubionego fondue w zaciszu domowym. Przeznaczony do sprawnego przygotowania wyjątkowej przekąski w kuchence mikrofalowej.
Cyfrowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania polew czekolady o pojemności 4 litrów (dwa pojemniki). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.