Indeks: CULPITT15
Marka: CULPITT
50 szt. DRUCIKI FLORYSTYCZNE 1386W ROZMIAR 26 CULPITT druciki do kwiatów cukrowych dł. 36 cm
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
400ml DECORAID Zamrażacz spożywczy w sprayu 24380 Modecor:
Opis: dodatek do żywności w sprayu, do zmrażania mas cukrowych, marcepanu,
czekolady, pralin, ciast, kremów. Zamrażacz do ozdób cukierniczych, czekolady, dekoracji z izomaltu.
Pozwala usprawnić pracę na wykonywaniem dekoracji, przyspieszając ich zastyganie.
Błyskawicznie przygotowuje powierzchnie wymagające schłodzenia do dalszej pracy.
Polecany do przygotowywania produktów pokrywanych barwnikami o strukturze zamszu.
Składniki: gaz nośny: butan (E943a), propan (E944), izobutan (E943b).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem światła.
Pojemnik pod ciśnieniem. chronić przed słońcem i nagrzaniem powyżej temperatury 50 stopni Celsjusza.
Nie przekłuwać, nie spalać, także po zużyciu. Nie rozpylać nad otwartym płomieniem.
Kod produktu: 24380
Zastosowanie: równomiernie rozpylić cienką warstwę na żądaną powierzchnię z odległości 15-20 cm, pozostawić do wyschnięcia.
Opakowanie: 400 ml
Indeks: CULPITT15
Marka: CULPITT
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
Indeks: LUBECA84
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego. Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: MODECOR496(2)
Marka: MODECOR
Z ColorCioc możesz tworzyć efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: FOODCOLOURS302
Marka: BARBARA LUIJCKX
Emulsja nabłyszczająca w aerozolu - pozwalająca uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczona do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).
Indeks: FOODCOLOURS210
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MODECOR1062
Marka: MODECOR
Indeks: FOODCOLOURS301
Marka: FOOD COLOURS
Neutralna baza tiulu spożywczego w proszku. Idealna do tworzenia efektowych i delikatnych dekoracji tortów. Możliwość barwienia przy użyciu barwników spożywczych w proszku.
Indeks: FOODCOLOURS175(1)
Marka: FOOD COLOURS
Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.
Indeks: MODECOR532(1)
Marka: MODECOR
Gotowy do użycia klej spożywczy o żelowej konsystencji. Niezbędny element podczas tworzenia przestrzennych dekoracji oraz figurek z masy cukrowej i marcepanu.
Indeks: FOODCOLOURS34
Marka: DEKORPOL
Indeks: FOODCOLOURS304
Marka: FOOD COLOURS
Wybielacz do lukru królewskiego to produkt przeznaczony wyłącznie do dekoracji mających kontakt z żywnością - produkt nie nadaje się do spożycia!
Indeks: FOODCOLOURS217
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS219
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS300
Marka: FOOD COLOURS
Złota baza tiulu spożywczego w proszku. Idealna do tworzenia efektowych i delikatnych dekoracji tortów.
Indeks: MODECOR409
Marka: MODECOR
Baza do klejenia elementów z masy cukrowej oraz stabilizacji lukru plastycznego.
Indeks: SILIKOMART556
Marka: SILIKOMART
Uniwersalna w zastosowaniu błyszcząca glazura lustrzana ze srebrnymi drobinkami. Przeznaczona do stosowania na powierzchnię różnego rodzaju deserów oraz zabezpieczania świeżych owoców. Jest gotowa do użycia i wyjątkowo dekoracyjna, wymaga jedynie upłynnienia przed nałożeniem na produkt.
Indeks: FOODCOLOURS174
Marka: FOOD COLOURS
Wybielacz do lukru królewskiego to produkt przeznaczony wyłącznie do dekoracji mających kontakt z żywnością - produkt nie nadaje się do spożycia!
Indeks: MODECOR1199
Marka: MODECOR
Indeks: BARIMA567
Marka: BARBARA LUIJCKX
Lakier spożywczy w sprayu pozwalający uzyskać efekt lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych. Przeznaczony do nabłyszczania powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu (w tym dekoracji).
Indeks: SILIKOMART555
Marka: SILIKOMART
Uniwersalna w zastosowaniu neutralna glazura lustrzana. Przeznaczona do stosowania na powierzchnię różnego rodzaju deserów oraz zabezpieczania świeżych owoców. Jest gotowa do użycia, wymaga jedynie upłynnienia przed nałożeniem na produkt.
Indeks: MODECOR1095
Marka: MODECOR
Indeks: FOODCOLOURS175
Marka: FOOD COLOURS
Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.
Indeks: MODECOR1100(1)
Marka: MODECOR