- Oryginalna blaszka do wypieku bagietek.
- Pozwala na jednorazowe wypieczenie 3 długich bagietek.
- Wykonana jest z perforowanej, cienkiej blachy.
- Perforacja zapewnia równomierne rozprowadzanie ciasta.
- Wypieczone na blaszce bagietki są równomiernie zarumienione oraz wyjątkowo chrupiące.
- Prostokątna blaszka posiada trzy półokrągłe wgłębienia.
- Pojedyncze wgłębienie przeznaczone jest do wypieku 250-350 g ciasta.
- Przeznaczona jest do stosowania w piekarnikach elektrycznych, gazowych i konwekcyjnych.
- Blaszki nie należy myć w zmywarce, zaleca się ręczne mycie.
- Producent zapewnia, że forma z powłoką będzie nam służyć bez zarzutu przez minimum 2 lata.
- Idealnie sprawdzi się do wypieku chrupiących, aromatycznych domowych bagietek.
Rodzaj produktu: perforowana metalowa blaszka pozwalająca na jednorazowe wypieczenie 3 chrupiących bagietek
Kształt: (formy) prostokątny, (porcji) półokrągły, wydłużony
Wymiary: (długość) 38.5 cm x (szerokość) 28 cm
Objętość porcji: 250-350 g ciasta
Materiał: metal
Kolor: ciemny szary
Warunki użytkowania:
- w piekarniku elektrycznym
- w piekarniku gazowym
- w piekarniku konwekcyjnym (z termoobiegiem)
- nie myć w zmywarce
- nie stosować w kuchence mikrofalowej
Kod produktu: 210 141