- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
1kg KAKAO ODTŁUSZCZONE ALKALIZOWANE IL CACAO MAGRO 10-12% 12090041 Pernigotti
Włoskie Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)
1kg KAKAO ALKALIZOWANE IL CACAO MAGRO 10-12% 12090041 Pernigotti:
Opis: kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%); alkalizowany proszek kakaowy (środek alkalizujący - węglan potasu); ciemne, niesłodzone kakao o obniżonej zawartości tłuszczu; łatwo rozpuszczalne o intensywnym smaku; produkt bezglutenowy.
Składniki: kakao w proszku, substancja alkalizująca: węglan potasu; może zawierać lecytynę sojową.
Zawartość tłuszczu: 10-12%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: 12090041
Producent: Pernigotti
Zastosowanie:
- lody, sorbety
- ciasta, brownie, muffin'y
- ciasteczka
- makaroniki
- glazury i sosy
- bezy
- gorące napoje
- biszkopty
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
2 kg BASETOP PREMIUM 50 F.C. 12091943A PERNIGOTTI baza do lodów mlecznych - wymaga dodatku mleka i śmietany
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
2 kg BASE FRUIT 50 F 12091301A PERNIGOTTI baza do stabilnych sorbetów o kremowej konsystencji
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: CALLEBAUT18
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg CZEKOLADA CIEMNA 70.4% ECUADOR SINGLE ORIGIN CHD-R731EQU-E4-U70 CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: PERNIGOTTI182
Marka: PERNIGOTTI
1kg KAKAO ALKALIZOWANE 20-22% IL CACAO AMARO 12090011 Pernigotti
Włoskie kakao o standardowej zawartości tłuszczu 20-22%
Indeks: CALLEBAUT66
Marka: CALLEBAUT
800 g COCOA NIBS NIBS-S502-X47 CALLEBAUT 100% prażone i kruszone ziarno kakao
Prażone i kruszone ziarno kakao o intensywnym smaku i wyjątkowo chrupiącej konsystencji. Doskonale sprawdzi się do dekorowania, wzbogacania smaku, nadawania tekstury oraz zapiekania.
Indeks: BABBI158
Marka: BABBI
1kg KAKAO SPECIAL 10-12% 20684 Babbi
Odtłuszczone kakao doskonałe do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: CACAOBARRY38
Marka: CACAO BARRY
1 kg NOIR INTENSE DCP-10BLACK-89B CACAO BARRY alkalizowane kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12%
Alkalizowane kakao w proszku - pozwala na uzyskanie naturalnej czarnej barwy i wyjątkowego aromatu. Doskonałe jako dodatek do wyrobów piekarniczych, cukierniczych i dekoracji.