Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
5kg FNF-CARACR-E4-656 Cara Crakine Chrupiące nadzienie KARMELOWE Cacao Barry
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY CHD-TS-19950E0-999 Monalisa:
Dark Chocolate Truffles Shells
Opis: okrągłe korpusy do trufli z ciemnej belgijskiej czekolady o średnicy 25 mm.
Stanowią bazę do tworzenia trufli i pralin o różnych smakach. Korpusy nadziewa się różnego rodzaju kremami,
a następnie zanurza w czekoladzie lub polewie czekoladowej oraz dekoruje wybraną posypką.
Masa kakaowa minimum 52,7%.
Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: czekolada deserowa
Średnica: 25 mm
Opakowanie: 504 sztuki (1,36 kg)
Kod produktu: CHD-TS-19950E0-999
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX