
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
63 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY (paletka) 1032 Barbara Decor:
Opis: korpusy z białej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli.
Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej
oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku,
emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: biała czekolada
Opakowanie: 63 sztuki na paletce z tworzywa
Kod produktu: 1032
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: CALLEBAUT97
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: MODECOR198/19
Marka: MODECOR
Indeks: BARIMA266
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA288
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA49
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA50
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA51
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX