
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
63 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY (paletka) 1030 Barbara Decorr:
Opis: korpusy z deserowej belgijskiej czekolady do tworzenia wyjątkowych trufli.
Korpusy wystarczy wypełnić kremem lub nadzieniem, zanurzyć w czekoladzie lub polewie czekoladowej
oraz obsypać pasującą do wnętrza trufli dekoracją. Korpusy mają średnicę 25 mm.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322),
naturalny aromat waniliowy. Może zawierac mleko. Masa kakaowa minimum 56%.
Smak: czekolada deserowa
Opakowanie: 63 sztuki na paletce z tworzywa
Kod produktu: 1030
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: THERMOHAUSER312
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA49
Marka: MONA LISA
Indeks: MONALISA51
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA256
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: MONALISA50
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA288
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX