1,6kg CHOCO GELATO NERO Gotowa mieszanka do lodów BARDZO CIEMNA CZEKOLADA MXD-ICE52-V99 Callebaut

BARRYCALLEBAUT169

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Mieszanka do lodów o smaku ciemnej czekolady (52,5%).

17 Sztuk/-i

112,00 zł brutto.

43,75 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 11 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 11 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,10 zł.


Udostępnij: 

1,6kg CHOCO GELATO NERO Gotowa mieszanka do lodów BARDZO CIEMNA CZEKOLADA MXD-ICE52-V99 Callebaut:

Produkt bezglutenowy

Produkt wegański

Opis: Gotowy do użycia produkt do przygotowania prawdziwych włoskich lodów o bardzo intensywnym smaku czekolady i głębokim, czarnym kolorze.

Z prawdziwa belgijska czekoladą.

CocoGeato Nero - gotowy produkt do przygotowywania lodów z prawdziwą belgijską czekoladą o prawdziwym czekoladowym smaku i czarnym kolorze;

zawiera bardzo ciemna czekoladę oraz czarne kakao w proszku, co pozwala na stworzenie

lodów czekoladowych o bardzo intensywnym, mocno czekoladowym smaku i bardzo ciemnym kolorze;

jest to produkt bardzo prostu w użyciu, wystarczy wymieszać z gorąca wodą i umieścić w maszynie do lodów.

Główne właściwości: wyprodukowany z prawdziwej belgijskiej czekolady i czarnego kakao w proszku,

zapewnia niezwykle intensywny smak i kolor (52,5% czekolady).

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: czekolada w proszku (52,5%) (masa kakaowa, cukier, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa),

fruktoza, dekstroza, masa kakaowa, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: E471, E477, E466, E470a, E412, barwnik: węgiel roślinny,

naturalny aromat waniliowy. Może zawierać mleko.

Kod produktu: MXD-ICE52-V99

Opakowanie: 1,6kg


Dozowanie/sposób przygotowania:

1. do mieszanki (1,6kg) dodać 2,4 kg gorącej wody (65-80°C),

2. miksować przez około 2 minuty,

3. aby otrzymać lepszą strukturę, wstawić na około 30 minut do lodówki (3-5°C),

4. przelać mieszankę do maszyny do lodów,

5. gotowy produkt: 4kg (4,5l) lodów

Wskazówka: najlepiej pozostawić lody do odpoczynku w zamrażarce aby uzyskać większą stabilność lodów oraz lepszą strukturę.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie

Producent: Callebaut

Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1,6kg CHOCO GELATO NERO Gotowa mieszanka do lodów BARDZO CIEMNA CZEKOLADA MXD-ICE52-V99 Callebaut

1,6kg CHOCO GELATO NERO Gotowa mieszanka do lodów BARDZO CIEMNA CZEKOLADA MXD-ICE52-V99 Callebaut

Mieszanka do lodów o smaku ciemnej czekolady (52,5%).

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry