CALLEBAUT60
Producent: Callebaut
Nowy produkt
Mieszanka do lodów o smaku kakaowym.
0 Sztuka Sztuk/-i
Tego produktu nie ma już w magazynie
Uwaga: Ostatnie sztuki!
Data Dostępności:
1,6kg CHOCO GELATO FIOR DI CAO Gotowa mieszanka do lodów KAKAOWA MXM-ICE15-V99 Callebaut
Mieszanka do lodów o smaku kakaowym.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
1,6kg CHOCO GELATO FIOR DI CAO Gotowa mieszanka do lodów KAKAOWA MXM-ICE15-V99 Callebaut:
Produkt bezglutenowy
Opis: gotowa do użycia baza do lodów o bogatym smaku kakao, przeznaczona szczególnie do tradycyjnych receptur lodów z użyciem proszku kakaowego.
CocoGeato Fior Di Cao - gotowy produkt, który stanowi doskonałą bazę do przygotowywania tradycyjnych lodów z proszkiem kakaowym o intensywnym czekoladowym smaku;
czekoladowy smak lodów przygotowany na bazie Fior Di Cao jest mniej wyrazisty; produkt zawiera masło kakaowe;
Główne właściwości: bogata w masło kakaowe (neutralne w smaku); gotowa do użycia; do wzmocnienia czekoladowego smaku tradycyjnych receptur na bazie proszku kakaowego.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: maltodekstryna, syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, cukier, masło kakaowe, inulina, izolat białek mleka,
emulgator: E471, E477, E466, E470a, E412, substancja zagęszczająca: E410, naturalny aromat waniliowy.
Kod produktu: MXM-ICE15-V99
Opakowanie: 1,6kg
Dozowanie/sposób przygotowania:
1. do mieszanki (1,6kg) dodać 2,4 kg gorącej wody (65-80°C),
2. miksować przez około 2 minuty,
3. aby otrzymać lepszą strukturę, wstawić na około 30 minut do lodówki (3-5°C),
4. przelać mieszankę do maszyny do lodów,
5. gotowy produkt: 4kg (4,5l) lodów
Wskazówka: najlepiej pozostawić lody do odpoczynku w zamrażarce aby uzyskać większą stabilność lodów oraz lepszą strukturę.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie
Producent: Callebaut
Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:
https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik
Na razie nie dodano żadnej recenzji.