Indeks: THERMOHAUSER32
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka 160 x 160 mm ze stali nierdzewnej z uchwytem z tworzywa 68625 Thermohauser
Doskonały do rozwałkowania ciasta, marcepanu oraz ozdób cukierniczych na duże płaty o równomiernej grubości 3,0 lub 5,0 mm. Bez regulatorów grubości można go używać jako klasycznego wałka. Wałek został wykonany z wysokiej jakości wytrzymałego plastiku oraz silikonu. Nie należy myć w zmywarce. Gwarancja 3- letnia.
Właściwości:
Indeks: THERMOHAUSER32
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SWEETDECOR112
Marka: SWEET DECOR
Perłowy barwnik spożywczy w postaci drobnego proszku - brokatu. Idealny do dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych.
Indeks: STALGAST49
Marka: STALGAST
Indeks: TESCOMA178
Marka: TESCOMA
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
Indeks: THERMOHAUSER284
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER445
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TESCOMA122
Marka: TESCOMA
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...