Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
  • Sposoby dostawy

  • Deser wegański na talerzu

1,6kg CHOCO GELATO GOLD Gotowa mieszanka do lodów CZEKOLADA KARMELOWA MXK-ICE60-V99 Callebaut
  • 1,6kg Mieszanka ChocoGelato Gold 60% MXK-ICE60-V99 Callebaut
  • 1,6kg CHOCO GELATO GOLD Gotowa mieszanka do lodów CZEKOLADA KARMELOWA MXK-ICE60-V99 Callebaut

1,6kg CHOCO GELATO GOLD Gotowa mieszanka do lodów CZEKOLADA KARMELOWA MXK-ICE60-V99 Callebaut

CALLEBAUT58

156,64 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1,6kg CHOCO GELATO GOLD Gotowa mieszanka do lodów CZEKOLADA KARMELOWA MXK-ICE60-V99 Callebaut:

Mieszanka do lodów o smaku czekolady karmelowej (60%).

Produkt bezglutenowy

Opis: Gotowy do użycia produkt do przygotowania prawdziwych włoskich lodów o bardzo intensywnym smaku karmelowej czekolady.

Z prawdziwa belgijska czekoladą.

CocoGeato Nero - gotowy produkt do przygotowywania lodów z prawdziwą belgijską czekoladą o intensywnym karmelowym smaku i złotym kolorze;

zawiera czekoladę karmelową Gold; jest to produkt bardzo prostu w użyciu, wystarczy wymieszać z gorąca wodą i umieścić w maszynie do lodów.

Główne właściwości: wyprodukowany z czekolady karmelowej Gold z nutą maślanego toffi oraz szczyptą soli morskiej (60% czekolady).

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: biała czekolada z karmelem (60%) (cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, mleko,cukier, białko mleka, odtłuszczone mleko w proszku,

cukier karmelizowany (2,5%), emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy), maltodekstryna, syrop glukozowy, dekstroza, fruktoza,

odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: E471, E477, E466, E470a, E412, masa kakaowa, pełne mleko w proszku, cukier, cukier karmelizowany,

tłuszcz mleczny w proszku, naturalny aromat waniliowy, aromaty.

Kod produktu: MXK-ICE60-V99

Opakowanie: 1,6kg


Dozowanie/sposób przygotowania:

1. do mieszanki (1,6kg) dodać 2,4 kg gorącej wody (65-80°C),

2. miksować przez około 2 minuty,

3. aby otrzymać lepszą strukturę, wstawić na około 30 minut do lodówki (3-5°C),

4. przelać mieszankę do maszyny do lodów,

5. gotowy produkt: 4kg (4,5l) lodów

Wskazówka: najlepiej pozostawić lody do odpoczynku w zamrażarce aby uzyskać większą stabilność lodów oraz lepszą strukturę.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie

Producent: Callebaut

Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Szczegóły produktu
CALLEBAUT58
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI150

Marka: PERNIGOTTI

1.8 kg PUROFONDENTE SINGLE ORIGIN SANTO DOMINGO 12093751 PERNIGOTTI kompletna baza do produkcji lodów czekoladowych

Kompletna mieszanka do produkcji intensywnie czekoladowych lodów (z kakao pochodzącego z Santo Domingo). Przeznaczona do produkcji metodą tradycyjną. Mieszankę wystarczy połączyć z gorącą wodą w odpowiednich proporcjach i dokładnie wymieszać przy użyciu miksera.

Cena 220,86 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Indeks: COMPRITAL42

Marka: COMPRITAL

1.25 kg SOLEADA P082A SPEEDY CLASSIC COMPRITAL kompletna mieszanka w proszku do lodów owocowych - tropikalna

Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia - produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).

Cena 80,28 zł Cena podstawowa 84,50 zł
Więcej
W MAGAZYNIE