• Babbi Day

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma
  • 5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma
  • 5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma
  • 5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma
  • 5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma

5kg Czekolada 33% MLECZNA Milk Claire CHM-P007CLARE6-Z72 Carma

CARMA04
435,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

5kg Czekolada MLECZNA Milk Claire 33% CHM-P007CLARE6-Z72 Carma:

Szwajcarska Mleczna Czekolada.

Opis: mleczna, delikatna, szwajcarska czekolada o statusie kuwertury;

wyprodukowana z użyciem szwajcarskiego mleka z nutami karmelu oraz słodu;

charakteryzuje się wyjątkowo kremową konsystencją;

produkowana jest w postaci większych kaletek (ok 2-3 cm średnicy).

Zawartość kakao minimum 33%.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa,laktoza z mleka,mleko odtłuszczone w proszku,

emulgator:lecytyna sojowa, ekstrakt słodowy z jęczmienia, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 35,2%

- mleko: 20,5%

- tłuszcz: 36,3%

Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,

pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,

temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.

Kod produktu: CHM-P007CLARE6-Z72

Płynność: 2/3

Opakowanie: 5 kg

Zastosowanie: oblewanie, powłoki, nadzienia, musy

POBIERZ NASZE E-booki:

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2.  "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
CARMA04
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: