• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim
  • 15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim
  • 15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim
  • 15.10 Cukiernicto Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim

Cukiernictwo Restauracyjne - DESERY NA TALERZU 2 przepisy | 10 receptur | z Maciejem Rosińskim | Nagranie ze szklenia on-line

SZKOLENIEONLIN151021

2 przepisy | 10 receptur |

59,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Deser na talerzu – Cukiernictwo restauracyjne

Nagranie ze szkolenia on-line

Wznieś się na wyżyny współczesnego cukiernictwa. Jeśli chcesz poznać sztukę przez duże „SZ” tworzenia i komponowania deserów w oparciu o nowoczesne dodatki funkcjonalne w technologii spożywczej, jakie oferuję hiszpańska  firma Sosa to jest to właśnie szkolenie do Ciebie.

2 przepisy i aż 10 receptur z zastosowaniem nowoczesnych technik i komponowania składników, w perfekcyjnym zbalansowaniu smaków, zmiennością tekstur i wyglądem przykuwającym oko – kunszt  cukierniczy na talerzu, którego nie może zabraknąć w wyróżniających się jakością miejscach.

Zapraszamy na szkolenie podczas którego zostaną przygotowane 2 desery na talerzu:

1.   SER / KAWA / MASCARPONE obejmuje receptury:

a.   Mus serowy z anyżem

b.   Lody z mascarpone

c.   Galaretka kawowa

d.   Kruszonka na czarnym kakao

e.   Puder z ziaren kakaowych

 

2.   CZEKOLADA / MALINY / RUM obejmuje receptury:

a.   Ciastko czekoladowe przekładane ganachem rumowym

b.   Żel malinowy

c.   Sorbet malinowy

d.   Galaretka czekoladowa

e.   Sos karmelowy z rumem


Szkolenie prowadzi:

MACIEJ ROSIŃSKI

Maciej Rosiński

Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik

Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych.  Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts

link do grupy:

https://www.facebook.com/groups/1484798008563563

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB 
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

W razie pytań prosimy o kontakt bezpośredni z:

AKADEMIA:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
AKADEMIA: tel. 881-053-043

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:

Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37

Szczegóły produktu
SZKOLENIEONLIN151021
77 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: