Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY 1031 Barbara Decor
Widelec wykonany ze stali nierdzewnej do pralin i czekolady.
Ułatwia proces zanurzania pralin i trufli w polewie, ich oblewanie i glazurowanie.
Przeznaczony do chwytania i zanurzania. Posiada trzy zęby oraz wygodny uchwyt umożliwiający jego zawieszenie.
Można myć w zmywarce.
Wymiary: dł. 200 ml
Kształt: 3 zęby
Materiał: stal nierdzewna
Zastosowanie: chwytanie i zanurzanie
Kod produktu: 70.175.99.0001
Indeks: BARIMA110
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: NOVACART33/PERG
Marka: NOVACART
Indeks: NOVOCART33/MAR
Marka: NOVACART
Indeks: PAPILART43
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART46
Marka: PapilArt
Indeks: CHOCOWORLD09
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie połówki jajka
Indeks: COLLINO52
Marka: Collino
Indeks: MAYKU01
Marka: MAYKU
Indeks: THERMOHAUSER391
Marka: THERMOHAUSER