- Obniżka
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny mm 36 x 25 x 20
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 28% RECIPE N°W2 CALLEBAUT W2NV-E4-U71
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: FOODCOLOURS89
Marka: FOOD COLOURS
20g Barwnik NIEBIESKI do czekolady w PROSZKU WS-P-220 Food Colours
błękit brylantowy (E133)
Indeks: CHOCOWORLD26
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Zaokrąglony Stożek 1433CW Chocolate World
Forma do pralin Zaokrąglony Stożek 1433CW Chocolate World
Indeks: CHOCOWORLD101
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW1558 CACAOBOON 50 MM DUBBEL MODEL CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - ziarno kakaowca - dł. 50 mm
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORLD132
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW1137 GNIAZDO CHOCOLATE WORLD wielkanocna forma z poliwęglanu do pralin w kształcie gniazda
Profesjonalna forma z poliwęglanu do pralin w kształcie gniazda. Doskonale sprawdzi się do wielkanocnych czekoladek i słodkich upominków.
Indeks: SILIKOMART632
Marka: SILIKOMART
SCG 07 PRALINE 22.107.77.0065 SILIKOMART forma silikonowa do domowych pralin czekoladowych
Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz ulubione i spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Do dzieła!
Indeks: CHOCOWORLD185
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW12105 HALFRONDE REEP MET IJSSCHERVEN CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - zaokrąglony blok w geometryczny wzór
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: SILIKOMART658
Marka: SILIKOMART
CHOCADO CH035 TESORO B 52.935.86.0065 SILIKOMART forma z tritanu do walentynkowych batonów czekoladowych
Idealna do tworzenia dekorowanych batonów czekoladowych na święto zakochanych >>>
Indeks: SILIKOMART533
Marka: SILIKOMART
KIT QUADRO 01 SILIKOMART 52.915.86.0065 CH015 zestaw form do kwadratowych pralin
Zestaw form do pralin z Tritanu™ i silikonu.
Indeks: CHOCOWORLD12
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Przekątna 1559CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie kwadratu
Indeks: CHOCOWORLD164
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW1927 BIJENKORF CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do pralin w kształcie ula
Profesjonalna forma z poliwęglanu do oryginalnych pralin i czekoladek w kształcie ula. Pobudzający kreatywność wzór doskonale sprawdzi się do pralin dekorowanych.
Indeks: CHOCOWORLD75
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do czekolady MIKOŁAJE 21x10,5g 38x27x17,5 mm CW1737 Chocolate World
Wysokiej jakości forma poliwęglanowa belgijskiej firmy Chocolateword
Indeks: CHOCOWORLD01
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Korona 1028CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie korony
Indeks: CHOCOWORLD16
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Bańki 1677CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie baniek
Indeks: SILIKOMART263
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa STOŻKI 15x8ml SCG 47 CHOCO FLAME 22.147.77.0065 Silikomart
Brązowa forma silikonowa w kształcie stożków ze złobieniami.
Indeks: CHOCOWORLD193
Marka: CHOCOLATE WORLD
CF0255 DOME AFGERONDE SPEERPUNT CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - nowoczesny trójkąt
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORLD166
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW12036 REEP ROUND SNACK CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do zaokrąglonych patyczków czekoladowych
Profesjonalna forma z poliwęglanu do tworzenia zaokrąglonych patyczków z czekolady - zaprojektowana we współpracy z Martin Diez.
Indeks: CHOCOWORLD183
Marka: CHOCOLATE WORLD
CW12100 THE CRYSTAL - DUTCH PASTRY TEAM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - w kształcie kryształów
Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: HANSBRUNNER134
Marka: HANS BRUNNER
HB-7033-S SCHNEEMANN RENTIER SANTA HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do świątecznych czekoladek - bałwanek, renifer, mikołaj
Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nadziewanych lub dekorowanych pralin. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:
Indeks: CHOCOWORLD23
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Łuk 1045CW Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie korony
Indeks: SILIKOMART532
Marka: SILIKOMART
GOCCIA B SILIKOMART 52.909.86.0065 CH009 forma do batonów kropla
Profesjonalna forma do pralin wykonana z Tritanu™.