- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg Czekolada MLECZNA w kaletkach AZELIA 35% V11603 Valrhona:
Mleczna Czekolada (minimum 35% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada ta łączy w sobie przyjemny smak kakao z elegancją prażonego orzecha laskowego.
Czekolada ma ciepły brązowy kolor, nadaje się między innymi do pieczenia czy do picia.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, orzechy laskowe 13,6%, ziarno kakaowe,
odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy.
Ten produkt może zawierać śladowe ilości białek jaja, glutenu i orzeszków ziemnych.
Opakowanie: 3 kg
Kod produktu: V11603
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
POBIERZ NASZE E-booki:
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Indeks: CALLEBAUT64
Marka: CALLEBAUT
op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czyste masło kakaowe w postaci bardzo drobnego proszku
Wyjątkowy produkt - masło kakaowe w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
3kg Czekolada 35% BIAŁA w kaletkach BLANC IVOIRE V4660 Valrhona
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Indeks: BARRYCALLEBAUT69
Marka: CALLEBAUT
1 kg CZEKOLADA MLECZNA 32.6% JAVA SINGLE ORIGIN JAVA-E4-U70 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT89
Marka: CALLEBAUT
1 kg MILK FOUNTAIN CHOCOLATE 37.8% CHM-N823FOUNE4-U71 CALLEBAUT wysoko płynna mleczna czekolada do fontanny
Mleczna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak mlecznej czekolady z wyczuwalnymi nutami śmietanki i karmelu. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: MASTERMARTINI44
Marka: Master Martini
1kg Czekolada 32% MLECZNA Master Martini Arriba AQ37DA
Czekolada w ekonomicznej cenie, polecana głównie do polew na ciasta, ganche i tynków do tortów, do rozpuszczania jako pitna i do fontann z upłynnieniem dodatkowym tłuszczem.
Indeks: CALLEBAUT101
Marka: CALLEBAUT
10 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823NV-01B CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY11
Marka: CACAO BARRY
2,5kg Czekolada 35% MLECZNA Origine PAPOUASIE CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry
Indeks: CACAOBARRY11(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 35% MLECZNA Origine PAPOUASIE CHM-Q35PAP-E4-U70 Cacao Barry
Indeks: MASTERMARTINI07
Marka: Master Martini
2,5kg Czekolada 32% MLECZNA Arriba AQ37DA Master Martini
Indeks: CALLEBAUT53
Marka: CACAO BARRY
5 kg BLOK Czekolada 33,9% MLECZNA z MALTITOLEM MALCHOC-M-123 Barry Callebaut
Czekolada mleczna bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 40.7% POWER 41 CALLEBAUT 841-E4-U71
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: CACAOBARRY12
Marka: CACAO BARRY
5kg Czekolada 41% MLECZNA Purete ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 CALLEBAUT 823NV-E4-U71
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT127
Marka: CALLEBAUT
1 kg MLECZNA CZEKOLADA 34.1% Z MALTITOLEM RECIPE N°MALCHOC-M-U68 CALLEBAUT mleczna czekolada bez dodatku cukru
Mleczna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CALLEBAUT115
Marka: CALLEBAUT
1 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E3-U68 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY12(1)
Marka: CACAO BARRY
1kg Czekolada 41% MLECZNA ALUNGA CHM-Q41ALUN-E4-U72 Cacao Barry
Królowa wśród mlecznych czekolad, bardzo mleczna o uniwersalnym zastosowaniu.
Indeks: CALLEBAUT85
Marka: CALLEBAUT
1 kg CZEKOLADA MLECZNA 39.0% ARRIBA SINGLE ORIGIN CHM-Q415AR-E4-U70 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT44
Marka: CALLEBAUT
5 kg BLOK GIANDUJA MLECZNA GIA-144 CALLEBAUT mleczna czekolada z orzechami laskowymi
Mleczna czekolada zmieszana z prażonymi orzechami laskowymi tworzą delikatny i kremowy przysmak - doskonały do wyrobów cukierniczych oraz do nadawania smaku nadzieniom i deserom.