- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g CREMA FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe Pernigotti
250g CREMA FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - ciasteczkowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, częściowo odtłuszczone mleko skondensowane, żółtko jaja, woda, aromat i smak ciasteczkowy,
stabilizator: skrobia kukurydziana, barwniki: ekstrakt z papryki, kurkumina, regulator kwasowości: kwas mlekowy (E270).
Konsystencja: gładka, gęsta
Dozowanie: 40-50g/1 litr mieszanki
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250 g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: BARIMA569
Marka: BARBARA LUIJCKX
189 szt. GUZIK DESEROWY 33704 BARBARA DECOR dekoracja z ciemnej czekolady śr. 25 mm
Dekoracja w kształcie guzików wykonana z wysokiej jakości deserowej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: FOODCOLOURS11
Marka: FOOD COLOURS
25g Barwnik NIEBIESKI spożywczy w PROSZKU WS-P-064 Food Colours
Indeks: SWEETDECOR45/15
Marka: SWEET DECOR
10 g AROMAT WANILIOWY SWEET DECOR aromat spożywczy w proszku nadający smak i zapach
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: DREIDOPPEL19
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM CLASSIC ORANGE 0794 DREIDOPPEL pomarańczowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA V00-OH35-ITWNV-T06 CALLEBAUT krem o smaku białej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI290
Marka: PERNIGOTTI
op. 3.5 kg VARIEGATO SALTED BUTTER CARAMEL 12098755 PERNIGOTTI kremowa pasta o smaku słonego karmelu maślanego
Gęsta i wyjątkowo kremowa pasta do przekładania i dekorowania lodów o smaku słonego karmelu maślanego. Produkt do lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
5 kg KIRIBATI FND-M66KIRI-T60 CHOCOVIC glazura z ciemnej czekolady do bezpośredniego nakładania
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CHOCOVIC05
Marka: CHOCOVIC
10 kg EXTENDER FMN-P75EXTE-838 CHOCOVIC uniwersalne nadzienie kakaowo-orzechowe
Uniwersalne w zastosowaniu nadzienie o zrównoważonym smaku kakao i orzechów. Doskonałe do nadziewania i dekorowania różnego rodzaju wyrobów cukierniczych oraz lodów.
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA IMBIR 455 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL55
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MAŚLANE CIASTECZKO 29450 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE104
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA JAGODOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%
Pasta jagodowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW WŁOSKICH SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: CACAOBARRY18
Marka: CACAO BARRY
5kg FNF-CARACR-E4-656 Cara Crakine Chrupiące nadzienie KARMELOWE Cacao Barry
Nadzienie karmelowe z herbatnikami.
Indeks: DREIDOPPEL22
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA BANAN 202 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI185
Marka: BABBI
300 g CREMADELIZIA FICHI CARAMELLATI 13168 BABBI krem do smarowania o smaku karmelizowanych fig
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: DREIDOPPEL33
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA RABARBAR 260 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
5kg PRA-CLAS-T14 HAZELNUT PRALINE nadzienie pralina orzech laskowy Callebaut
Indeks: SEMPRE474
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z PESTEK DYNI SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych pestek dyni
Czysta pasta z prażonych i mielonych pestek dyni do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.