Indeks: FOODCOLOURS105
Marka: FOOD COLOURS
35g Barwnik BŁĘKITNY spożywczy w ŻELU WSG-060 (Azo Free) Food Colours
Pasta z orzechów makadamia 100% - dodatek do wypieków deserów i innych wyrobów cukierniczych.
Opis: pasta orzechowa 100% do lodów, wyrobów cukierniczych, deserów, dań.
Masło ma gładką i gęstą konsystencję oraz wysoką zawartość tłuszczu, przez co może się rozwarstwiać w opakowaniu.
Masło należy wymieszać przed każdym użyciem.
Składniki: prażone orzechy makadamia.
Alergeny: może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, mleko i jego pochodne.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 80-120 g/1 litr mieszanki podstawowej (jako pasta do lodów)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250 g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna |
2738/656 kJ/kcal |
Tłuszcz |
66,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
15,0 g |
Węglowodany |
12,0 g |
w tym cukry |
2,0 g |
Białko |
14,0 g |
Sól |
0,075 g |
Indeks: FOODCOLOURS105
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS93
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE457
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z miąższu kokosa do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak kokosowy.
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL33
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: DREIDOPPEL08
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE467
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych pistacji do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE418
Marka: SEMPRE
Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: DREIDOPPEL22
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL18
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI301
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SEMPRE426
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - truskawek - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.