- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g SEZAM skoncentrowana pasta 100% do lodów i kremów Sempre:
Pasta z sezamu 100% (tahini)
Opis: pasta z sezamu 100% (pasta tahini) do lodów, wyrobów cukierniczych, deserów, dań, hummusu.
Masło ma gładką i gęstą konsystencję oraz wysoką zawartość tłuszczu, przez co może się rozwarstwiać w opakowaniu.
Masło należy wymieszać przed każdym użyciem.
Składniki: naturalne nasiona sezamu.
Alergeny: może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, mleko i jego pochodne.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 80-120 g/1 litr mieszanki podstawowej (do produkcji lodów)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250 g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna |
2708/646 kJ/kcal |
Tłuszcz |
56,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
9,3 g |
Węglowodany |
1,8 g |
w tym cukry |
1,0 g |
Białko |
25,6 g |
Sól |
0,0 g |
Indeks: COMPRITAL253
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA CARAMELLO SALATO GIUBILEO PC646P COMPRITAL pasta słony karmel z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: FSOPAKOWANIA01
Marka: FS OPAKOWANIA
1 szt. PUDEŁKO KRAFT PS12 FS OPAKOWANIA 190 x 140 x h 90 mm prostokątne pudełko samoskładające z rączką
Uniwersalne pudełko samoskładające z wygodną rączką. Idealnie sprawdzi się do pakowania pojedynczych kawałków ciasta.
Indeks: PERNIGOTTI59/1
Marka: PERNIGOTTI
250g VANIGLIA TOP skoncentrowana pasta waniliowa Pernigotti
Indeks: DREIDOPPEL07
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA WIŚNIA 205 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
5kg PRAMANO-T14 ALMOND&HAZELNUT PRALINE nadzienie pralina migdał i orzech laskowy Callebaut
Indeks: DREIDOPPEL19
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM CLASSIC ORANGE 0794 DREIDOPPEL pomarańczowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
1 kg VARIEGATO CIOCCO COCCO SEMPRE kremowa pasta z białej czekolady z kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE PISTACCHIO 12092026B PERNIGOTTI krem pistacjowy z chrupiącymi wafelkami i prażonymi pistacjami
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI229
Marka: BABBI
op. 3 kg GOLOSA KROK PISTACCHIO 12386 BABBI krem pistacjowy z kawałkami orzechów o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL48
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA HIBISKUS 24320 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI31/1
Marka: PERNIGOTTI
250g COCO skoncentrowana pasta kokosowa do lodów i kremów Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
4 kg VARIEGATO AMORE PECAN 12092016 PERNIGOTTI krem o smaku słonego karmelu z chrupiącymi wafelkami i orzechami pekan
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL05
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA BRZOSKWINIA I MARAKUJA 241 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
250g GIANDUIA LATTA skoncentrowana pasta o smaku kakao i orzechów laskowych Pernigotti
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK CIOCCOLATO LATTE 1230110 BABBI krem o smaku mlecznej czekolady z karmelizowanymi orzechami ziemnymi
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
5 kg MADE FNW-P69MALE-D80 CHOCOVIC glazura z białej czekolady do bezpośredniego nakładania
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
5kg PRA-CLAS-T14 HAZELNUT PRALINE nadzienie pralina orzech laskowy Callebaut
Indeks: BABBI224
Marka: BABBI
op. 3 kg GOLOSA CARAMELLO SALATO 1230143 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - słony karmel
Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE 12394 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - mleczna czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL30
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA POMARAŃCZA 201 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.