Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
250g GIANDUIA LATTA skoncentrowana pasta o smaku kakao i orzechów laskowych Pernigotti
1 kg COMPOUND LEMON skoncentrowana pasta cytrynowa 2.02004.320 Dawn:
Opis: Dawn Compounds to skoncentrowane pasty smakowe wytwarzane z soków i przecierów owocowych z dodatkiem ekstraktów naturalnych;
przeznaczone do aromatyzowania wyrobów cukierniczych, wypieków, lukrów, nadzień, kremów, lodów, nadzień czekoladowych, nadzień do pralin,
produktów na bazie mleka; pasty zawierają tylko naturalne aromaty i barwniki; dzięki standaryzowanej lepkości łatwo je dozować i aplikować;
nie zawierają substancji konserwujących; charakteryzują się wysoką zawartością owoców, naturalnym smakiem i aromatem.
Smak: cytrynowy
Składniki: substancje aromatyzujące: preparaty aromatyczne, cukier, woda, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
koncentrat soku z cytryny (4%), miąższ owoców cytrusowych (2%), koncentrat soku pomarańczowego,
regulator kwasowości: cytrynian trisodowy (E331), substancja żelująca: pektyna (E440).
Opakowanie: 1 kg (butelka)
Opakowanie zbiorcze: 4 x 1 kg = 4 kg (karton)
Dozowanie: według uznania
Zastosowanie:
- wyroby cukiernicze, ciasta, wypieki,
- kremy, lody, produkty na bazie mleka,
- nadzienia czekoladowe i nadzienia do pralin,
- nadzienia, lukry, polewy.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.02004.320
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1015/239 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,03 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 59,0 g
- w tym cukry: 49,0 g
- białko: 0,18 g
- sól: 1,2 g
Indeks: PERNIGOTTI12/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL41
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI31/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI14/1
Marka: PERNIGOTTI
Pasta z pistacji pochodzących wyłącznie z basenu Morza Śródziemnego, z barwnikiem pochodzenia roślinnego i szczyptą soli.
Indeks: COMPRITAL35
Marka: COMPRITAL
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych na bazie whisky (5%). Classic pastes - seria dopracowanych smaków past cukierniczych - szeroki wybór umożliwiający tworzenie produktów nawiązujących do włoskiej tradycji oraz kreowanie nowych i oryginalnych połączeń smakowych - dodatki smakowe do lodów i cukiernictwa.
Indeks: DREIDOPPEL22
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: DREIDOPPEL35
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SEMPRE156
Marka: SEMPRE
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE157
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - mango - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: SEMPRE418
Marka: SEMPRE
Pasta truskawkowa z 45% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.