• Pernigotti Day

  • Szkolenie Monin 8 maja

  • PŁAĆ WYGODNIE

500g PŁATKI RÓŻY W CUKRZE polski produkt wykonany ręcznie Santos

SANTOS10

Jadalne płatki róży w cukrze do nadzień cukierniczych, dodatek do lodów i potraw.

60,90 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

Produkt sporządzono z 50 g płatków róż na 100 g produktu.

Opis: wysokiej jakości, polski produkt sporządzony z płatków róży z ekologicznej plantacji; płatki kwiatów są ręcznie zbierane i sortowane;

100 g produktów sporządzane jest z 50 g płatków róż; proces utrwalenia to tradycyjna pasteryzacja produktu w słoiku;

zdobywca dwóch nagród - tytuł Polski Producent Żywności oraz „Złoty Laur” w konkursie „Nasze Dobre Podkarpackie”;

"produkt pasteryzowany; wykonany z naturalnych płatków róż pochodzących z własnej plantacji".

Składniki: płatki róży, cukier, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Opakowanie: 500 g

Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 7 dni.

Producent: Wytwórnia Ciast i Lodów SANTOS Marek Bargieł

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 1107/261 kJ/kcal

- tłuszcz: 0,3 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g

- węglowodany: 65,4 g

- w tym cukry: 53,2 g

- białko: 0,5 g

- sól: 0,0 g

Szczegóły produktu
SANTOS10
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 78,50 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI300

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 725,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MASTERMARTINI21

Marka: Master Martini

op. 5 kg CARAVELLA COVER CACAO AX52CH MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku kakaowym

Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.

Cena 190,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE