• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

2,5kg VARIEGATO RICOPERTURA BIANCA krem z białej czekolady do przekładania 12093020 Pernigotti

PERNIGOTTI78

pasta variegato do przekładania

205,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

2,5kg VARIEGATO RICOPERTURA BIANCA krem z białej czekolady do przekładania 12093020 Pernigotti:

pasta variegato do przekładania, polewania

Opis: pasta smakowa do przekładania (variegato) - biała czekolada

Składniki: olej kokosowy, cukier, odtłuszczone mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: biała czekolada.

Może zawierać orzechy. 

Pastę przed użyciem należy wymieszać w temperaturze 30-35 stopni Celsjusza.

Konsystencja: gładka, jednolita

Dozowanie: według uznania do dekoracji

Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.  

Opakowanie: 2,5 kg

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).

Kod produktu: 12093020

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI78
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI300

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 725,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU