Indeks: PERNIGOTTI192
Marka: PERNIGOTTI
5kg GRAN CAFFE skoncentrowana pasta kawowa 12092301 Pernigotti
980g CONCENTRATO DULCE DE LECHE PREMIUM koncentrat do lodów HUSO:
KONCENTRAT DO PRZYGOTOWANIA ORYGINALNYCH LODÓW DULCE DE LECHE
Opis: premium concentrato - skoncentrowany, naturalny produkt wysokiej jakości do wytwarzania oryginalnych lodów o smaku "DULCE DE LECHE";
koncentrat wzbogacony palonym cukrem, syropem glukozowym i naturalnym aromatem; wyprodukowano we Francji;
produkt naturalny, bez sztucznych substancji konserwujących; zaleca się mieszanie produktu czystym i suchym narzędziem kuchennym
oraz zamykanie pojemnika po wyjęciu potrzebnej ilości produktu; przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać;
mieszanka przeznaczona dla przemysłu lodowego; DULCE DE LECHE - słodki, mleczny karmel.
Opakowanie: 980 g (metalowa puszka z pokrywką)
Składniki: pełnotłuste świeże mleko (61%), cukier, palony cukier, odtłuszczone mleko w proszku (8,4%), syrop glukozowy, aromat naturalny.
Dozowanie: 15g/1l mieszanki bazowej
Warunki przechowywania: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła słonecznego, obcych zapachów i wilgoci; zużyć w ciągu 30 dni.
Producent: HUSO Sp. z o.o.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1196/283 kJ/kcal
- tłuszcz: 3,5 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,9 g
- węglowodany: 61,0 g
- w tym cukry: 55,0 g
- białko: 7,0 g
- sól: 0,34 g
- wapń: 0,28 g
Indeks: PERNIGOTTI192
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI277
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów inspirowana klasycznym deserem prosto z Sycylii. Kandyzowane owoce z nutą cynamonu, wanilii i migdałów to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów czy semifreddo.
Indeks: COMPRITAL30
Marka: COMPRITAL
Indeks: SOSA476
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: DREIDOPPEL25
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI140
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI75
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SANTOS11
Jadalne płatki róży w cukrze do nadzień cukierniczych, dodatek do lodów i potraw.
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SOSA472
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: BABBI177
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI35
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI242
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL148/1
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta kawowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI185
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI308
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.
Indeks: COMPRITAL106
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL39(1)
Marka: COMPRITAL