• Babbi Day

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

pasta do lodów i produkcji cukierniczej o smaku słodkiej śmietanki z wanilią
  • pasta do lodów i produkcji cukierniczej o smaku słodkiej śmietanki z wanilią
  • pasta do lodów i produkcji cukierniczej o smaku słodkiej śmietanki z wanilią

3,5 kg PASTA GUSTO FIORDILATTE 12092973A PERNIGOTTI pasta o smaku waniliowej śmietanki

PERNIGOTTI233

Pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o klasycznym smaku słodkiej śmietanki z waniliową nutą. Doskonała baza do tworzenia lodów rzemieślniczych z dodatkami smakowymi i teksturalnymi. 

247,14 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Pasta o smaku słodkiej śmietanki z nutą wanilii - klasyczne połączenie smakowe, które będzie doskonałą bazą do produkcji lodów z różnego rodzaju dodatkami smakowymi (pastami variegato do przekładania) i teksturalnymi (posypkami do lodów). Delikatny smak pozwala na na tworzenie lodów rzemieślniczych o kremowej i lekkiej konsystencji. Pasta doskonale sprawdzi się również do produkcji lodów wegańskich, ponieważ nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego. Przeznaczona jest również do stosowania w różnego rodzaju wyrobach cukierniczych (na przykład kremach, masach czy nadzieniach - również tych do pralin). Zalecane dozowanie podczas produkcji lodów oraz wyrobu kremów to 70 g pasty na 1 kg mieszanki bazowej.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty (na bazie syropu glukozowego oraz wody z aromatami) przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: syrop glukozowy, aromaty (śmietankowy, waniliowy), woda; produkt przyjazny dla wegan; produkt bezglutenowy.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA CREMA GIANDUIOTTO 70 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1368/322 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 79.0 g
w tym cukry 53.0 g
Białko 0.0 g
Błonnik 0.0 g
Sól 0.0 g

Wyprodukowano z pasją we Włoszech przez PERNIGOTTI GELATIERI ITALIANI - markę, która specjalizuje się w produkcji komponentów do tworzenia tradycyjnych lodów rzemieślniczych w nowoczesnym wydaniu i interpretacji.

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI233
41 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
12092973A
NAZWA HANDLOWA
PASTA GUSTO FIORDILATTE (SABOR DE NATA)
MASA NETTO
3,5 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
7 kg (2 x 3,5 kg)
RODZAJ
PASTA DO LODÓW
SMAK
ŚMIETANKA | WANILIA
PRZEZNACZENIE
DO LODÓW | DO CUKIERNICTWA
ZASTOSOWANIE
DO PRODUKCJI LODÓW METODĄ TRADYCYJNĄ
DOZOWANIE
70 g/kg mieszanki bazowej
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: