• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

2,5kg PASTA GIANDUIA skoncentrowana pasta orzechy laskowe i kakao PC569P Comprital
  • 2,5kg PASTA GIANDUIA skoncentrowana pasta orzechy laskowe i kakao PC569P Comprital

2,5kg PASTA GIANDUIA skoncentrowana pasta orzechy laskowe i kakao PC569P Comprital

COMPRITAL129
373,75 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

2,5kg PASTA GIANDUIA skoncentrowana pasta orzechy laskowe i kakao PC569P Comprital:

Opis: pasta smakowa do lodów - gianduia (krem z orzechów laskowych i kakao), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów

Składniki: orzech laskowy (44%), cukier, odtłuszczone kakao o zawartości tłuszczu 10-12%, olej roślinny (słonecznikowy), emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat waniliowy;

może zawierać śladowe ilości mleka, innych orzechów oraz ich pochodnych.

Dozowanie: 50-100g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)

Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.  

Opakowanie: 2,5kg

Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).

Kod produktu: PC569P

Szczegóły produktu
COMPRITAL129
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI261

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 759,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI38

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.5 kg PASTA CIOCCOLATO BIANCO 12092051A PERNIGOTTI pasta o smaku białej czekolady do lodów i cukiernictwa

Skoncentrowana pasta smakowo-aromatyczna z 20% zawartością białej czekolady. Pozwala na produkcję kremowych i aromatycznych lodów o smaku białej czekolady. Stosowana jako dodatek smakowy i aromatyczny do wyrobów cukierniczych.

Cena 347,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU