Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
1kg Pasta Coco KOKOSOWA:
Opis: pasta smakowa do lodów - kokosowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, odwodniony kokos (17%), woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
stabilizator: guma karobowa, smak i aromat kokosowy, substancja żelująca, zagęszczająca: pektyna.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70-100g/1 litr mieszanki, 50g/1 litr mieszanki jako integrator do lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 1kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
Indeks: LUBECA42(1)
Marka: LUBECA
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: SEMPRE07
Marka: SEMPRE
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
Indeks: PERNIGOTTI250
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI153
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL353
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: CALLEBAUT123
Marka: CALLEBAUT
Indeks: SEMPRE466
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI171
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE473
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI254
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI235
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI195
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI310
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI308
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.