Indeks: FOODCOLOURS22
Marka: FOOD COLOURS
35g Barwnik naturalny ZIELONY do Czekolady CHOCO-090 Food Colours
250g BANANA skoncentrowana pasta bananowa Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - bananowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów owocowych, półprodukt do lodów owocowych
Składniki: syrop glukozowo-fruktozowy, baban (25%), cukier, smak i aromat bananowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
stabilizator: pektyna (E440), barwniki: ryboflawina (E101).
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki, 40-50g/1 litr mieszanki jako integrator do lodów owocowych
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Indeks: FOODCOLOURS22
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SWEETDECOR45/10
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: FOODCOLOURS30
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: PERNIGOTTI301
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL12
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI33/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL52
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI201
Marka: BABBI
Seria jakościowych kremów w ośmiu dopracowanych smakach przeznaczonych do smarowania pieczywa. Kremy doskonale sprawdzą się również jako dodatek podczas tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z DATĄ 15/12/2022
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE352
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE324
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i skoncentrowanego soku owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Dodatek uzupełniający do sorbetów wytwarzanych na bazie świeżych owoców.
Indeks: SEMPRE425
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: MASTERMARTINI77
Marka: Master Martini
Czysta (100%) pasta z prażonych orzechów arachidowych (orzeszków ziemnych) - półprodukt do profesjonalnego użytku w cukiernictwie i lodziarstwie.
Indeks: SEMPRE474
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych pestek dyni do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: DREIDOPPEL35
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI14/2
Marka: PERNIGOTTI
Pasta z pistacji pochodzących wyłącznie z basenu Morza Śródziemnego, z barwnikiem pochodzenia roślinnego i szczyptą soli.
Indeks: DREIDOPPEL07
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.