• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

poglądowe zdjęcie produktu - pasta do lodów owocowych
  • poglądowe zdjęcie produktu - pasta do lodów owocowych

3.5 kg PASTA JAGODOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%

SEMPRE104

Pasta jagodowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
2 226,10 zł Do 23,80 zł
238,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

PASTA OWOCOWA - przeznaczona jest przede wszystkim do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach piekarniczych i cukierniczych. Pasta może również pełnić rolę integratora w lodach ze świeżymi owocami. Pastę charakteryzuje uniwersalność i wszechstronność zastosowania (kremy, nadzienia, wypieki, desery, lody, praliny itp.). 

panel oddzielający w opisie.png

Składniki: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, jagody (30%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), koncentrat jabłkowy, koncentrat ze spiruliny, aromaty, barwnik: koncentrat soku z czarnego bzu, substancja stabilizująca: pektyna (E440); zawartość owoców - 30%.

Dozowanie: 70-100 gramów na 1 litr mieszanki bazowej (produkcja lodów); 30-50 gramów na 1 litr mieszanki bazowej jako integrator do lodów ze świeżymi owocami.

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura składowania do 15-25°C; należy unikać gwałtownych zmian temperatury; maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%; po każdym użyciu należy dokładnie oczyścić i zamknąć opakowanie; produkt przechowywać w fabrycznym opakowaniu; do mieszania, nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

panel oddzielający w opisie.png

Zastosowanie: do produkcji lodów metodą tradycyjną; jako integrator do lodów ze świeżymi owocami; do wyrobów cukierniczych i piekarskich.

panel oddzielający w opisie.png

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1129/266 kJ/kcal
Tłuszcz 0.2 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 64.8 g
w tym cukry 57.6 g
Białko 0.2 g
Błonnik 1.7 g
Sól 0.02 g

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Szczegóły produktu
SEMPRE104
186 Przedmioty

Opis

MASA NETTO
3.5 kg
OPAKOWANIE
PLASTIKOWE WIADERKO Z POKRYWĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
7 kg - 2 x 3.5 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA DO LODÓW OWOCOWYCH
SMAK
JAGODA
FORMA
PASTA
KONSYSTENCJA
PÓŁPŁYNNA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO LODÓW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
ZASTOSOWANIE
INTEGRATOR DO LODÓW JAGODOWYCH
DOZOWANIE
INTEGRATOR - 30-50 g/l
DOZOWANIE
PASTA SMAKOWA - 70-100 g/l
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-25°C
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
UNIKAĆ GWAŁTOWNYCH ZMIAN TEMPERATURY
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX 65 %
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: