Indeks: PERNIGOTTI65
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg CELESTINO TUTTI FRUTTI skoncentrowana pasta niebieska guma balonowa 12092043 Pernigotti
Pasta do lodów niebieska o smaku gumy do żucia
3kg PASTA BUBBLE GUM skoncentrowana pasta guma balonowa różowa PC005P Comprital:
Opis: pasta smakowa do lodów - guma balonowa (wieloowocowa), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Dozowanie: 70-100g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC005P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1263/302 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0g
- węglowodany: 75,0g
- w tym cukry: 60,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,02g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soje , orzechy oraz ich pochodne
Indeks: PERNIGOTTI65
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów niebieska o smaku gumy do żucia
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
Indeks: ROSEDECOR437
Marka: ROSE DECOR
Produkt zawiera substancje słodzące.
Indeks: BABBI119
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI307
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku pistacjowym - 50% zawartość pasty pistacjowej. Doskonałe połączenie orzechów pistacjowych z kakao, orzechami laskowymi i szczyptą soli.
Indeks: COMPRITAL22
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI19
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI124
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL148/1
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta kawowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI212
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI28
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI112/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL06
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Indeks: DREIDOPPEL37/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI153
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL04
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI12
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SOSA472
Marka: Sosa Ingredients