- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
2,5kg PASTA FROLLINO skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe PC507P Comprital
2,5kg PASTA FROLLINO skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe PC507P Comprital:
Opis: pasta smakowa do lodów - ciasteczkowa (ciasteczko biszkoptowe), mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Dozowanie: 40-50g na litr mieszanki bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 2,5kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC507P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1264/302 kJ/kcal
- tłuszcz: 7,3g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4g
- węglowodany: 55,0g
- w tym cukry: 49,0g
- białko: 5,9g
- sól: 0,39g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soje , orzechy oraz ich pochodne
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg PASTA BANANA skoncentrowana pasta bananowa 12094491 Pernigotti
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA DELIZIA DI COCCO skoncentrowana pasta kokosowo-migdałowa PF297P Comprital
Indeks: SEMPRE113/1
Marka: SWEET DECOR
75 g MACZEK CUKROWY MIX KOLORÓW SWEET DECOR kolorowa posypka cukrowa 2 mm
Seria drobnych posypek cukrowych idealnych do dekoracji różnego rodzaju wyrobów cukierniczych. Kolorowe posypki to idealny pomysł na dekoracje słodyczy na każdą okazje.
Indeks: SEMPRE420
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa
Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: COMPRITAL11
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA BUBBLE GUM skoncentrowana pasta guma balonowa różowa PC005P Comprital
Indeks: COMPRITAL219
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL192
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA COCCO GIUBILEO PC634PB COMPRITAL pasta kokosowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta kokosowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL175
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA CREMVANILLE CON SEMI DI VANIGLIA pasta waniliowa z ziarenkami PC582P Comprital
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI227
Marka: PERNIGOTTI
3,5 kg PASTA GUSTO CARAMELLO 12092111A PERNIGOTTI pasta o intensywnym smaku karmelizowanego cukru
Klasyczna pasta do produkcji lodów karmelowych metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się również w produkcji cukierniczej jako składnik kremów czy musów. Uniwersalne i szerokie zastosowanie.
Indeks: PERNIGOTTI311
Marka: PERNIGOTTI
5.5 kg MORETTINA PEPITA D'ORO 12093067 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku czekolady karmelowej z całymi orzechami laskowymi
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: COMPRITAL89/1
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA CIOCCOLATO BIANCO skoncentrowana pasta biała czekolada PC511P Comprital
Indeks: SOSA283
Marka: Sosa Ingredients
1,5kg MARC DE CAVA skoncentrowana pasta o smaku hiszpańskiego białego wina musującego 00405016 Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI212
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA CARAMELLO 12093046 PERNIGOTTI gładki krem karmelowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI140
Marka: BABBI
3kg PASTA BUONISSIMO skoncentrowana pasta o smaku kremu z orzechów laskowych BABBI
Indeks: PERNIGOTTI59/2
Marka: PERNIGOTTI
1kg VANIGLIA TOP skoncentrowana pasta waniliowa do lodów i kremów Pernigotti
Indeks: DREIDOPPEL48
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA HIBISKUS 24320 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA KROK CIOCCOLATO LATTE 1230110 BABBI krem o smaku mlecznej czekolady z karmelizowanymi orzechami ziemnymi
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI129
Marka: PERNIGOTTI
5 kg PASTA CREMA DELLA NONNA 12093038 PERNIGOTTI pasta o smaku cytrynowego kremu budyniowego z nutą wanilii
Pasta do lodów inspirowana klasycznym i bardzo prostym deserem prosto od włoskiej babci. Cytrynowy krem budyniowy z nutą wanilii to smak, który doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów, semifreddo czy musów.
Indeks: PERNIGOTTI12
Marka: PERNIGOTTI
6kg GIANDUIA skoncentrowana pasta o smaku kremu kakaowego z orzechami laskowymi 12092161 Pernigotti
Indeks: COMPRITAL253
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA CARAMELLO SALATO GIUBILEO PC646P COMPRITAL pasta słony karmel z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.