Indeks: PERNIGOTTI242
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg GUSTO MENTA skoncentrowana pasta zielona mięta 12093501 Pernigotti
5kg Pasta al Gran Caffe KAWOWA 12092301 Pernigotti:
pasta do lodów na bazie mieszanki ekskluzywnych kaw
Opis: pasta smakowa do lodów - kawowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: rafinowane tłuszcze roślinne (słonecznikowy, palmowy, szafranowy, bawełny), cukier, mieszanka ekskluzywnych kaw (15%),
ekstrakt z kawy (9%), emulgator: lecytyna słonecznikowa. Może zawierać orzechy i mleko.
Konsystencja: gładka, jednolita
Dozowanie: 70g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5,0 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12092301
Indeks: PERNIGOTTI242
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL12
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI308
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta do lodów i wyrobów cukierniczych - gianduia o smaku orzechów arachidowych - 50% zawartość pasty z orzechów ziemnych. Doskonałe połączenie orzechów arachidowych z kakao i orzechami laskowymi.
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL06
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI119
Marka: BABBI
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL89/1
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI62
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI229
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL22
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI185
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: P%PERNIGOTTI28(1)
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINEM 4/12/23 DO SPOOŻYCIA
Indeks: BABBI163
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: DREIDOPPEL45
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: PERNIGOTTI38
Marka: PERNIGOTTI
Skoncentrowana pasta smakowo-aromatyczna z 20% zawartością białej czekolady. Pozwala na produkcję kremowych i aromatycznych lodów o smaku białej czekolady. Stosowana jako dodatek smakowy i aromatyczny do wyrobów cukierniczych.