
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
7kg Pasta Gusto Malaga con Uvetta Sultanina MALAGA 12092361 Pernigotti:
Opis: pasta smakowa do lodów - malaga z rodzynkami, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: rodzynki sułtańskie (zawierają siarczyny), syrop glukozowo-fruktozowy, wzmocnione wino Muscatel (zawiera siarczyny),
aromat: malaga, barwniki: beta-karoten, oleożywica z papryki. Może zawierać mleko, jaja i ich pochodne.
Konsystencja: gładka, gęsta
Dozowanie: 100g/1 litr mieszanki podstawowej
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 7 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12092361
Indeks: COMPRITAL106
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI233
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o klasycznym smaku słodkiej śmietanki z waniliową nutą. Doskonała baza do tworzenia lodów rzemieślniczych z dodatkami smakowymi i teksturalnymi.
Indeks: PERNIGOTTI61
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL17
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: CALLEBAUT121
Marka: CALLEBAUT
Indeks: P%PERNIGOTTI299
Marka: PERNIGOTTI
PRODUKT Z TERMINEM 30/03/2024 DO SPOŻYCIA
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI155
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI177
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI24
Marka: PERNIGOTTI
Promocja dotyczy produktu z data do 06.02.2020
Indeks: PERNIGOTTI28
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL30
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL129
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI21
Marka: BABBI
Indeks: DREIDOPPEL45
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.