3kg CHOCO CREMA GOLD FNN-M42GOLD-U50 Nadzienie karmelowe do lodów Callebaut

BARRYCALLEBAUT175

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Krem/nadzienie do przekładania lodów (100%).

12 Sztuk/-i

150,00 zł brutto.

16,67 zł za op.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 15 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 15 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,50 zł.


3kg CHOCO CREMA GOLD FNN-M42GOLD-U50 Nadzienie karmelowe do lodów Callebaut:

Opis: krem z czekolady Gold o głębokim, karmelowym smaku.

Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu.

Dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.

CocoCrema Gold - krem do lodów o konsystencji sosu, o intensywnym smaku karmelu z nut maślanego toffi i soli morskiej;

krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;

produkt na bazie karmelowej czekolady Gold; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący.

Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: oleje roślinne (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, cukier, pełne mleko w proszku, serwatka w proszku, dekstroza,

odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać orzechy.

Kod produktu: FNN-M42GOLD-U50

Opakowanie: 3kg


Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;

krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.

Zastosowanie:

1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;

2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę

    lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;

3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;

4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie

Producent: Callebaut

Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Wartość odżywcza w 100g produktu:

- wartość energetyczna: 2504/599 kJ/kcal

- tłuszcz: 42,5g

 - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 7,9g

- węglowodany: 45g

 - w tym cukry: 45g

- białko: 8,2g

- sól: 0,44g

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg CHOCO CREMA GOLD FNN-M42GOLD-U50 Nadzienie karmelowe do lodów Callebaut

3kg CHOCO CREMA GOLD FNN-M42GOLD-U50 Nadzienie karmelowe do lodów Callebaut

Krem/nadzienie do przekładania lodów (100%).

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry