3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut

BARRYCALLEBAUT174

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Krem/nadzienie do przekładania lodów (5%).

11 Sztuk/-i

132,00 zł brutto.

14,67 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 13 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 13 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,30 zł.


Udostępnij: 

3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut:

Opis: krem o smaku białej czekolady z bogatymi nutami mleka i słodkiego karmelu;

zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu;

dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.

CocoCrema Bianco - krem do lodów o konsystencji sosu, o smaku białej czekolady z nutami mleka i karmelu;

krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;

produkt na bazie białej czekolady; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący.

Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach), cukier, dekstroza, mleko odtłuszczone w proszku,

czekolada biała (5%) (cukier, tłuszcz kakaowy (20%), mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku), mleko pełne w proszku,

emulgator: lecytyna sojowa, aromat, wanilina, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Może zawierać orzechy.

Kod produktu: FNW-M4015-U50

Opakowanie: 3kg


Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;

krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.

Zastosowanie:

1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;

2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę

    lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;

3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;

4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie

Producent: Callebaut

Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Wartość odżywcza w 100g produktu:

- wartość energetyczna: 2477/592/599 kJ/kcal

- tłuszcz: 39,8g

 - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,5g

- węglowodany: 53g

 - w tym cukry: 53g

- białko: 4,8g

- sól: 0,14g

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut

3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut

Krem/nadzienie do przekładania lodów (5%).

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry