- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
5,5kg VARIEGATO CIOCCOLATO BIANCO pasta do przekładania biała czekolada 12093065 Pernigotti
5,5kg VARIEGATO CIOCCOLATO BIANCO pasta do przekładania biała czekolada 12093065 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania i dekoracji
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku białej czekolady, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: rafinowany tłuszcz roślinny (słonecznikowy, szafranowy, ryżowy), cukier, laktoza, mleko w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat.
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12093065
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2529kJ/608kcal
- tłuszcz: 42g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7g
- węglowodany: 53g
- w tym cukry: 53g
- białko: 3,8g
- sól: 0,12g
Indeks: SEMPRE283
Marka: SEMPRE
1 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
op. 3 kg VARIEGATO COCCOBELLO 12098750 PERNIGOTTI pasta o smaku mlecznej czekolady z wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT41
Marka: CALLEBAUT
3kg CHOCO CREMA BIANCO FNW-M4015-U50 Nadzienie z białej czekolady do lodów Callebaut
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
0.95 kg COPERTURA FINE - BOTTIGLIA 13222 BABBI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
5kg PRA-CLAS-T14 HAZELNUT PRALINE nadzienie pralina orzech laskowy Callebaut
Indeks: PERNIGOTTI78
Marka: PERNIGOTTI
2,5kg VARIEGATO RICOPERTURA BIANCA krem z białej czekolady do przekładania 12093020 Pernigotti
pasta variegato do przekładania
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE425
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO MALINA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - malin - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI228
Marka: BABBI
op. 3 kg GOLOSA PISTACCHIO 12832 BABBI gładki krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem pistacjowy o kremowej konsystencji, atrakcyjnej zielonej barwie i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
2,5kg FROLLINO pasta variegato ciasteczko czekoladowe PC510P Comprital
Indeks: BABBI57
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO AMARENA FRUTTO EXTRA pasta wiśniowa z całymi owocami 13202 BABBI
Indeks: BABBI101
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CLASSICA 12822 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażony orzech laskowy i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE155
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO JABŁKO Z CYNAMONEM SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA PISTACCHIO 12093045 PERNIGOTTI gładki krem pistacjowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CIOCCOLATO BIANCO 12834 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu – biała czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI276
Marka: PERNIGOTTI
3,5 kg VARIEGATO AMARENA TOP 12095034A PERNIGOTTI pasta z kawałkami czarnych wiśni do przekładania i dekorowania
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z całymi i siekanymi czarnymi wiśniami. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
3kg PESCA E ZAFFERANO pasta variegato brzoskwiniowa z szafranem PC700 Comprital