- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3,5kg Pasta Variegato Fico FIGOWA 12094012 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania i dekoracji
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku figi, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: figi (65%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, barwniki: karmel (E150a), miedziowe kompleksy chlorofili (E141), aromat figowy,
substancja zagęszczająca: pektyna: (E440), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3,5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12094012
Indeks: MIRAN29
Marka: MIRAN
500 g MINI MARSHMALLOWS MIRAN - KOLOROWE PIANKI CUKROWE DO DEKORACJI
Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.
Indeks: PERNIGOTTI62
Marka: PERNIGOTTI
5,5kg CIOCCOBITTER skoncentrowana pasta gorzka czekolada 12092203 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI305
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA FONDENTE CON CRISTALLI ALLA MENTA 12093230 PERNIGOTTI polewa czekoladowa z miętowymi kryształkami
Gotowa do użycia stracciatella o smaku gorzkiej czekolady z kontrastującym dodatkiem miętowych kryształków. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO ARANCIA CON SCORZETTE pasta pomarańczowa z kandyzowaną skórką 12371 BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL382
Marka: COMPRITAL
2,5kg SCROLLO pasta variegato krem karmelowy z orzechami nerkowca PC509P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI303
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE MANDORLA SALATA 12092027B PERNIGOTTI krem migdałowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi migdałami
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI252
Marka: PERNIGOTTI
5kg VARIEGATO MANDORLONE pasta migdałowa do przekładania 12092391 Pernigotti
Indeks: COMPRITAL266
Marka: COMPRITAL
2,5kg CHOCO RICE BIANCO pasta variegato biała czekolada z ryżem preparowanym PC702 Comprital
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA BIANCA CON COCCO E MANGO 12093232 PERNIGOTTI polewa o smaku białej czekolady z kokosem i mango
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI262
Marka: PERNIGOTTI
op. 5.0 kg STRACCIATELLA GOLD 12093225 PERNIGOTTI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z karmelową nutą. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: BABBI78
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO FRUTTI DI BOSCO pasta owoce leśne do przekładania 12605 BABBI
Indeks: BABBI150
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA CIOCCOLATO BIANCO 12834 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu – biała czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI113
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO MELOGRANO pasta do przekładania owoc granatu 12095871 Pernigotti
Indeks: BABBI236
Marka: BABBI
op. 3 kg VARIEGATO LATTE IMPERIALE EXTRA 12445 BABBI karmelowa pasta do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego karmelu. Dodatek smakowy do lodów karmelowych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI137
Marka: BABBI
2.5 kg VARIEGATO WAFERINI PISTACCHIO 12315 BABBI krem pistacjowy z białą czekoladą i chrupiącymi wafelkami
Kremowa pasta z pistacji i białej czekolady z chrupiącymi wafelkami i herbatnikami oraz praliną z karmelizowanych orzechów pistacjowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI319
Marka: PERNIGOTTI
op. 3 kg VARIEGATO COCCOBELLO 12098750 PERNIGOTTI pasta o smaku mlecznej czekolady z wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta o smaku mlecznej czekolady z chrupiącymi wiórkami kokosowymi. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI142
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO BISCOTTO SPECULOOS pasta z ciasteczkami korzennymi 12381 BABBI
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
1 kg VARIEGATO CIOCCO COCCO SEMPRE kremowa pasta z białej czekolady z kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI160
Marka: PERNIGOTTI
5,5kg VARIEGATO CIOCCOLATO BIANCO pasta do przekładania biała czekolada 12093065 Pernigotti