• Pernigotti Day

  • Szkolenie Monin 8 maja

  • PŁAĆ WYGODNIE

poglądowe zdjęcie produktu - pasta variegato do przekładania i dekorowania
  • poglądowe zdjęcie produktu - pasta variegato do przekładania i dekorowania

1 kg VARIEGATO CIOCCO COCCO SEMPRE kremowa pasta z białej czekolady z kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi

SEMPRE344

Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

143,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

VARIEGATO CIOCCO COCCO - to kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórków kokosowych - przeznaczona do przekładania i dekorowania lodów oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącym orzechami. Zastosowanie pasty pozwala na osiągnięcie zaskakującego kontrastu tekstur w szybki i prosty sposób. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy z dodatkami, które stosuje się na zasadzie quantum satis

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z chrupiącymi dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

Składniki: cukier, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, orzechy laskowe (10%), masło kakaowe, śmietana w proszku, orzech kokosowy (5%), emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromaty; alergeny: soja, mleko (łącznie z laktozą), migdały, orzechy laskowe, pistacje, pozostałe orzechy oraz ich pochodne.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 30 miesięcy (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
VARIEGATO QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2448/585 kJ/kcal
Tłuszcz 41.2 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 8.9 g
Węglowodany 46.7 g
w tym cukry 45.5 g
Białko 8.1 g
Sól 0.0 g

Szczegóły produktu
SEMPRE344

Opis

NAZWA HANDLOWA
VARIEGATO CIOCCO COCCO
MASA NETTO
1.0 kg
OPAKOWANIE
PLASTIKOWY SŁOIK Z NAKRĘTKĄ
RODZAJ
PASTA VARIEGATO
SMAK
BIAŁA CZEKOLADA | ORZECH LASKOWY | KOKOS
BARWA
JASNA | KREMOWA | CHARAKTERYSTYCZNA
FORMA
PASTA
KONSYSTENCJA
GŁADKA Z CHRUPIĄCYMI DODATKAMI
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
WEDUG UZNANIA | QUANTUM SATIS
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
30 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI291

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA BIANCA 12093056 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku białej czekolady z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 665,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI281

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK 12093641B PERNIGOTTI pasta o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi

Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 560,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI301

Marka: PERNIGOTTI

5 kg VARIEGATO AMORE ARACHIDE SALATA 12092018 PERNIGOTTI krem orzechowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi orzechami ziemnymi

Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 570,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI210

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 552,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI310

Marka: PERNIGOTTI

op. 3 kg STRACCIATA DI PISTACCHIO TOSTATO SALATO 12092693 PERNIGOTTI prażone pesto z orzechów pistacjowych z sola morską

Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.

Cena 982,80 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU