- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut:
Opis: krem o smaku orzechów laskowych.
Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu.
Dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.
CocoCrema Nocciola - krem do lodów o konsystencji sosu, o smaku orzechów laskowych z kakao;
krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;
produkt na bazie orzechów laskowych i kakao; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący.
Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (słonecznikowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach, orzechy laskowe (12%), proszek kakaowy
o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, naturalny aromat waniliowy.
Kod produktu: FNN-O1239-U50
Opakowanie: 3kg
Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;
krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.
Zastosowanie:
1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;
2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę
lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;
3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;
4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie
Producent: Callebaut
Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:
https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2400/574 kJ/kcal
- tłuszcz: 38,5g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 3,4g
- węglowodany: 49g
- w tym cukry: 47g
- białko: 5,6g
- sól: 0,06g
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 28% RECIPE N°W2 CALLEBAUT W2NV-E4-U71
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: BABBI40
Marka: BABBI
2.5 kg VARIEGATO WAFERINI GIANDUIA 13918 BABBI krem kakaowo-orzechowy z chrupiącymi wafelkami
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI295
Marka: PERNIGOTTI
6 kg VARIEGATO FRAGOLA FRIZZY 12098757 PERNIGOTTI pasta cukiernicza o smaku truskawkowym z cukierkami musującymi
Pasta do przekładania i dekorowania o smaku truskawkowym z dodatkiem cukierków musujących. Doskonała do urozmaicania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI208
Marka: PERNIGOTTI
5kg VARIEGATO SALSA CROCCHI chrupiąca pasta orzechowa do przekładania 12098731 Pernigotti
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
2.5 kg WAFERINI VANIGLIA 1280105 BABBI pasta o smaku wafelków waniliowych do lodów i wyrobów cukierniczych
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI281
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK 12093641B PERNIGOTTI pasta o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO PRALINE pasta orzech laskowy chrupiącymi wafelkami 12437 BABBI
Kremowa pasta z orzechów laskowych z chrupiącymi wafelkami i wiórkami kokosowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI226
Marka: BABBI
op. 3 kg VARIEGATO CARAMEL & PECAN 1230142 BABBI pasta na bazie solonego karmelu z kawałkami karmelizowanych orzechów pekan
Pasta variegato do urozmaicania lodów i wyrobów cukierniczych na bazie aromatycznego solonego karmelu z kawałkami solonych i karmelizowanych orzechów pekan oraz kryształkami słonego karmelu.
Indeks: PERNIGOTTI312
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE ANACARDO 12092028 PERNIGOTTI krem miodowo-karmelowy z chrupiącymi wafelkami i orzechami nerkowca
Kremowa pasta miodowo-karmelowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów nerkowca - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DAWN240(1)
Marka: Dawn
3kg VARIEGATO BISCOTELLA pasta kakaowa z orzechami i ciasteczkami 2.02810.113 Dawn
Indeks: COMPRITAL222
Marka: COMPRITAL
5kg MONELLA pasta variegato krem czekoladowo-orzechowy PF924A Comprital
Indeks: SEMPRE283
Marka: SEMPRE
1 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI54
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO LIME pasta limonkowa z kandyzowaną skórką cytrynową BABBI
Variegato pasta limonkowa z kawałkami kandyzowanej skórki cytryny - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI49
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO NEROKROK pasta ciemna czekolada z ciasteczkami 12345 BABBI
Indeks: COMPRITAL58(1)
Marka: COMPRITAL
op. 3kg SULTANA pasta variegato malaga z rodzynkami PC012P Comprital
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami
Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO GRUSZKA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.