- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów (16%).
3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut:
Opis: krem z ciemnej czekolady o bardzo intensywnym, czekoladowym smaku i czarnym kolorze;
zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu; nadaje kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.
CocoCrema Nero - krem do lodów o konsystencji sosu, o intensywnym smaku czekolady i czarnym kolorze;
krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;
produkt na bazie ciemnej czekolady z nutą prażonego kakao; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący;
wyprodukowany na bazie bardzo ciemnej czekolady i kakao.
Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: tłuszcz roślinny (słonecznikowy), cukier, proszek czekoladowy (17,5%) (cukier, proszek kakaowy), dekstroza,
proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Może zawierać mleko i orzechy.
Kod produktu: FND-M0938-U50
Opakowanie: 3kg
Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;
krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.
Zastosowanie:
1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;
2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę
lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;
3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;
4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.
Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie
Producent: Callebaut
Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:
https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2458/587 kJ/kcal
- tłuszcz: 40,2g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,2g
- węglowodany: 53g
- w tym cukry: 51g
- białko: 2,0g
- sól: 0,01g
Indeks: MONALISA56
Marka: MONA LISA
650g Drobna Posypka STRZELAJĄCA w mlecznej czekoladzie CHM-PN-6329-EX-999 Mona Lisa
Posypka strzelająca 1 - 6 mm
Indeks: CALLEBAUT40
Marka: CALLEBAUT
3kg CHOCO CREMA NOCCIOLA FNN-O1239-U50 Nadzienie orzech laskowy do lodów Callebaut
Krem/nadzienie do przekładania lodów.
Indeks: PERNIGOTTI40
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VARIEGATO ARANCIA DOLCE pasta do przekładania słodka pomarańcza ze skórką 12094027 Pernigotti
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO GRUSZKA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE156
Marka: SEMPRE
3 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego
Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
5kg RICOPERTURA PINGUINI krem z ciemnej czekolady do przekładania 12093141 Pernigotti
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO ARANCIA CON SCORZETTE pasta pomarańczowa z kandyzowaną skórką 12371 BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI301
Marka: PERNIGOTTI
5 kg VARIEGATO AMORE ARACHIDE SALATA 12092018 PERNIGOTTI krem orzechowy z chrupiącymi wafelkami i solonymi orzechami ziemnymi
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI315
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO TORRONE RUSTICO PISTACCHIO 12092013 PERNIGOTTI pasta pistacjowa z kawałkami chrupiącego nugatu
Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty pistacjowej z kawałkami orzechowo-migdałowego nugatu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL257
Marka: COMPRITAL
3kg PESCA E ZAFFERANO pasta variegato brzoskwiniowa z szafranem PC700 Comprital
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA NOCCIOLA B-FREE 1230124 BABBI krem orzech laskowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO POMARAŃCZA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania ze skórką pomarańczową
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI282
Marka: PERNIGOTTI
0.85 kg STRACCIATELLA IN BOTTIGLIA 12093228 PERNIGOTTI gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. Intensywny smak gorzkiej czekolady i praktyczne opakowanie - butelka.
Indeks: COMPRITAL380
Marka: COMPRITAL
3,5kg FRUTTI DI BOSCO pasta variegato owoce leśne PF291P Comprital
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL
2,5kg COFFE CROCK pasta variegato kawowa z orzechami laskowymi PC094P Comprital