• Metody Wysyłki

  • Sposoby Płatności

3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut
  • 3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut
  • 3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut

3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut

CALLEBAUT37

Krem/nadzienie do przekładania lodów (16%).

186,60 zł
Brutto

62,20 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

3kg CHOCO CREMA NERO FND-M0938-U50 Nadzienie z ciemnej czekolady do lodów Callebaut:

Opis: krem z ciemnej czekolady o bardzo intensywnym, czekoladowym smaku i czarnym kolorze;

zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu; nadaje kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu.

CocoCrema Nero - krem do lodów o konsystencji sosu, o intensywnym smaku czekolady i czarnym kolorze;

krem ma gładką teksturę, sprawdza się jako pasta do przekładania lodów oraz jako polewa do lodów;

produkt na bazie ciemnej czekolady z nutą prażonego kakao; po zamrożeniu pozostaje miękki i błyszczący;

wyprodukowany na bazie bardzo ciemnej czekolady i kakao.

Główne właściwości: miękka tekstura sosu, która nie twardnieje po zamrożeniu.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: tłuszcz roślinny (słonecznikowy), cukier, proszek czekoladowy (17,5%) (cukier, proszek kakaowy), dekstroza,

proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Może zawierać mleko i orzechy.

Kod produktu: FND-M0938-U50

Opakowanie: 3kg


Dozowanie/sposób przygotowania: produkt gotowy do użycia;

krem variegato do przekładania lodów, dozowanie według uznania.

Zastosowanie:

1. Jako pasta variegato: dodaj krem do gotowych lodów, po wyjęciu z mroźni delikatnie wymieszaj krem z lodami;

2. Jako krem do przekładania: rozprowadź równomiernie krem na powierzchni lodów, następnie nałóż kolejną warstwę

    lodów i ponownie nałóż krem; w ten sposób stworzysz lody z warstwą kremu;

3. Jako smak do lodów włoskich: wymieszaj 2 kg kremu z 2,5 kg mleka, umieść w automacie do lodów wloskich;

4. Jako mrożony krem: wlej krem do kuwety do lodów i włóż do mroźni na około 20 minut.

Aplikacje: lody gałkowe, lody włoskie

Producent: Callebaut

Przewodnik - jak przygotować czekoladowe lody włoskie - krok po kroku:

https://www.callebaut.com/pl-PL/czekolada-do-lodow/odmiany/tradycyjne-przewodnik 

Wartość odżywcza w 100g produktu:

- wartość energetyczna: 2458/587 kJ/kcal

- tłuszcz: 40,2g

 - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,2g

- węglowodany: 53g

 - w tym cukry: 51g

- białko: 2,0g

- sól: 0,01g

Szczegóły produktu
CALLEBAUT37
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT115

Marka: CALLEBAUT

1 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E3-U68 CALLEBAUT

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 98,00 zł

98,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE